Καταργούν τον Παπαφλέσσα οι αστεφάνωτοι

Ο Θοδωρής Κοτσαρίνης σχολιάζει... στα γρήγορα, την εβδομάδα που μας πέρασε

papaflessa 1

*** Περιμένω να νυχτώσει, να πέσει καλά το σκοτάδι, να σταματήσει η κίνηση στη γειτονιά, να κλειδώσω, να κλείσω τα πατζούρια, να χωθώ κάτω από τα παπλώματα και να ακούσω με ακουστικά Χρήστο Σαντικάι. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

*** Θα μπαίνουν πολιτοφύλακες στα σπίτια και θα ψάχνουν για Άη Βασίληδες από τα Jumbο και για προβατάκια στις φάτνες.
Αν σας ζητήσουν να ορκιστείτε ότι δεν κρύβετε κάνα Ιωσήφ made in China, είναι παγίδα.

*** Σήμερα ο πιο πραγματικός ελληνικός Έλληνας, ο πιο ορθόδοξα χριστιανικός ορθόδοξος χριστιανός, ο πιο υπερπατριωτικός υπερπατριώτης, θα είναι αυτός που θα πάει στο Σύνταγμα στους #παραιτηθείτε και τα Χριστούγεννα θα φτιάξει σε δημόσιο χώρο την πιο μεγάλη φάτνη με τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία από πάνω.

*** Τη μεγαλύτερη απογοήτευση από την συμφωνία Ιερώνυμου – Τσίπρα, επειδή είναι ντεμέκ διαχωρισμός, την πήραν όσοι ήταν εναντίον του διαχωρισμού. Είναι οι ίδιοι οι οπαδοί των μνημονίων που κατηγορούν τον Τσίπρα ότι δεν έσκισε τα μνημόνια.

*** Στο μεταξύ η ΝΔ ισχυρίζεται ότι τη συμφωνία την είχε έτοιμη από το 2013 και της την έκλεψε ο Τσίπρας για να καταργήσει τα Χριστούγεννα και να βγάλει τον σταυρό από τη σημαία.

*** Ο Κυριάκος κατά βάθος συμφωνεί με τη διευθέτηση Τσίπρα – Ιερώνυμου, θα προτείνει μάλιστα σε ιερείς να συστήνουν τις δικές τους εταιρείες παροχής ιερατικών υπηρεσιών και θα κάνει σεμινάρια για οφσορ για τριγωνικές συναλλαγές.

*** Έχει πλάκα τώρα να προσλάβει τίποτα δάσκαλους, καθηγητές, γιατρούς και νοσηλευτές, ο απατεώνας

*** Για να δούμε πώς θα αντιδράσει η αντιπολίτευση των αρίστων που μας χρεοκόπησαν στην επόμενη πολιτική πρωτοβουλία του “σφετεριστή”. Μπορούν να γίνουν πιο γελοίες, συντηρητικές θείτσες;

*** Διέψευσε τελικά η Αστυνομία ότι βρέθηκαν 19 εκατομμύρια ευρώ σε κρύπτη σε σπίτι ΠΑΣΟΚου! Είπα κι εγώ, για ΠΑΣΟΚ, πολύ ερασιτέχνης μου φάνηκε!

*** Σηκωθείτε από καρέκλες, καναπέδες, πολυθρόνες, ντιβάνια και πιάστε στρώματα, κρύπτες, μεσοτοιχίες, τάφους, γυψοσανίδες, μπαουλοντίβανα… εφαρμόζεται “δόγμα Πολάκη”.

*** Τι να κάνουμε παιδιά; Έχουμε έναν ευρωπαίο statesman που παράγει πολιτική και λύνει προβλήματα και αγκυλώσεις δεκαετιών, βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια και τη διεθνή απομόνωση. Την ίδια ώρα η αντιπολίτευση, που χρεοκόπησε τη χώρα, φωνάζει για Καρανίκες, καταληψίες, εθνολαϊκισμούς, θα καταργήσουν τα Χριστούγεννα και ανομία και Ρουβίκωνες. Και αυτοπροσδιορίζονται ως Άριστοι.

*** Χαλαρά παιδιά, στα Βαλκάνια είμαστε. Δεν είναι ότι είστε γελοίοι απατεώνες. Παίξτε το παιχνίδι και αναπαράξτε την ατζέντα της ΧΑ και της ψεκασμένης ακροδεξιάς. Κανονικοποιείστε τις ένοπλες εξτρεμιστικές δράσεις, ρίξτε θεσμικό νερό στο μύλο του εθνικισμού, τι μπορεί να πάει στραβά; Σημασία έχει να ξαναπιάσετε την κουτάλα της διακυβέρνησης. 

*** Όλη η αντιπολίτευση των τελευταίων τριών ετών σε μία πρόταση: Η ΝΔ επιμένει να φωνάζει ότι η απόδοση των αναδρομικών στα ειδικά μισθολόγια δεν είναι πολιτική απόφαση της κυβέρνησης αλλά δικαστική απόφαση που έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές… που είχε κάνει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

*** Σε 10ετή φυλάκιση καταδικάστηκε η αδίστακτη εγκληματίας καθαρίστρια για πλαστογράφηση απολυτηρίου δημοτικού. Αλλά τι να το κάνω αφού θα παίρνει άδειες με το νόμο Παρασκευόπουλου. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.

*** Στο μεταξύ -και επειδή δε ξεχνάμε- η βίαιη ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, ξεκίνησε την εποχή της Ισχυρής Ελλάδας του Σημίτη. 

*** Δύο είναι οι νόμοι που ταλαιπωρούν την κοινωνία και απασχολούν το δημόσιο διάλογο και θέλουν όλοι να καταργήσουν τα τελευταία χρόνια. Είναι ο ΕΝΦΙΑ και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Εντελώς τυχαία και οι δύο φέρνουν την σφραγίδα του μεγαλύτερου πολιτικού άντρα που γέννησε ποτέ η χώρα.

Δείτε παρακάτω τι συμβαίνει όταν ένας έξυπνος πρωθυπουργός συνεννοείται με κάποιον που θεωρείς δεδομένο ως προνομιακό συνοδοιπόρο σου.

*** Να γράψει ο Σάκης ο Μουμτζής ότι αστυνομικοί και στρατιωτικοί που παίρνουν αναδρομικά είναι η στρατιωτική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.
Να μαθαίνει ο κόσμος.

ΥΓ. Και μάντεψε τι είχαμε μια μέρα μετά την ενός λεπτού σιγή που επέβαλαν ΝΔ και Χρυσή Αυγή στη Βουλή για τον Κατσίφα. Ακριβώς. Παρέλαση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της Αθήνας.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…