Newsroom

Newsroom

Καταπέλτης ο Ραγκούσης για τους… συνοριοφύλακες Αθηνών και περιχώρων

Σκληρή ανακοίνωση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, που κατηγορεί την κυβέρνηση για παλαιοκομματισμό και αναξιοκρατία.

ragkousis

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπέρασε κάθε όριο ευτελισμού των θεσμών, της αξιοκρατίας, καθώς και της Ελληνικής Αστυνομίας», σημειώνει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, σχολιάζοντας το πρωτοφανές γεγονός της πρόσληψης συνοριοφυλάκων σε… Αθήνα, Ανατολική Αττική και Κόρινθο.

Όπως υπογραμμίζει: «Αντί αξιοκρατικά να προσλάβουν στελέχη μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων, αυτοί κατήργησαν οργανικές θέσεις Αστυνομικών και τώρα προσλαμβάνουν – αν μπορείτε να το πιστέψετε – συνοριοφύλακες και για την Αθήνα και για την Ανατολική Αττική και για την Κόρινθο.
Δηλαδή, αναβιώνουν ακόμη και μέσα στην Αθήνα, έναν ειδικό και ξεπερασμένο θεσμό, αυτόν των συνοριακών φυλάκων, μόνο και μόνο για να θέσουν ξανά σε εφαρμογή τη γνωστή μέθοδο του κομματικού ρουσφετιού». 

Περαιτέρω αναφέρει: «Μάλιστα, για την περίπτωση που επικαλεστούν ως δικαιολογία ενδεχόμενη ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, τότε προκαταβολικά τους λέμε ότι σε μία ευνομούμενη και δίκαιη κοινωνία, δεν πωλούνται και δεν αγοράζονται όλα.

Η αξιοκρατία δεν έχει τιμή και μπορεί να συμβαδίζει με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αλήθεια, πόσο ακόμη παλαιοκομματισμό και προσβολή της νοημοσύνης τους μπορούν να αντέξουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες;».

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…