Καταπέλτης, ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης, κατά Μενδώνη και… ΣΚΑΙ

Χείμαρρος για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάτρου, εμφανίστηκε ο Χάρης Τζωρτζάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, παρά τις πιέσεις και τις διαρκείς παρεμβολές των δημοσιογράφων της εκπομπής 

720 500201 72511b2d89 b9bf2fce4c250f0d

Άφωνους άφησε τους τηλεθεατές αλλά και τους δημοσιογράφους στο στούντιο με το θάρρος του να πει τα πράγματα με τ’ όνομά τους, ο νεαρός ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης το πρωί στον ΣΚΑΙ. Ο ηθοποιός  ο οποίος  πριν μερικές ημέρες κατήγγειλε μαζί με άλλους δυο συναδέλφους του, τον Γιάννη Νιάρρο και τον Ερρίκο Μηλιάρη, γνωστό σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση, κατά τη διάρκεια ενός δοκιμαστικού για ταινία, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, μίλησε έξω από τα δόντια για Μενδώνη και Λιγνάδη αλλά και την προσπάθεια συγκάλυψης τόσον καιρό της υπόθεσης, ενώ άφησε σαφείς αιχμές και για το πρωθυπουργικό περιβάλλον. 

«Δε φημολογείται αλλά όλα δείχνουν ότι υπάρχει ένα κύκλωμα παιδεραστίας, δε μιλάμε απλώς για έναν άνθρωπο που κατηγορείται για παιδεραστία», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος έβαλε και την πολιτική διάσταση του ζητήματος.

«Αφορά στο σύνολό της την ελληνική κοινωνία το θέμα, το τι κράτος, τι κοινωνία έχουμε στην πραγματικότητα» «Από μικρός παρακολουθώ την εξουσία, τις εκάστοτε κυβερνήσεις αυτού του τόπου να “γράφουν” τους πολίτες στα παλιά τους τα υποδήματα. Δε φτάνει ένας από μόνος του να γίνει διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, που σημαίνει ότι κάποιοι τον τοποθέτησαν στη θέση αυτή… Δεν έχει παραιτηθεί ούτε ένας από αυτή την κυβέρνηση..»

Όπως επισήμανε ο Χ. Τζρτζάκης, «μιλάμε για ένα κύκλωμα παιδεραστίας και η υπουργός Πολιτισμού σφυρίζει αδιάφορα, προσπαθεί να σώσει την πολιτική της καριέρα»!

Μάλιστα  ο Χαρης Τζωρτζάκης δεν πτοήθηκε από τις αντιδράσεις του πάνελ και κόλλησε στον τοιχο τους δημοσιογράφους τους ΣΚΑΙ που επιχείρησαν να παρέμβουν στις χειμαρρώδεις καταγγελίες του για Μενδώνη και την υπόθεση Λιγνάδη. Χαρακτηριστική είναι η παρέμβαση   στην εκπομπή της Ιωάννας  Μάνδρου που ανέφερε ότι δεν είναι δουλειά της υπουργού να κάνει έρευνα, για να λάβει την απάντηση του ηθοποιού: «Δε ζητάω να παραιτηθεί η υπουργός επειδή γνώριζε, αν γνώριζε να παρέμβει ο εισαγγελέας, αλλά να παραιτηθεί επειδή δεν γνώριζε»!

 

 

 

«Κόζα Νόστρα είστε!»

Με χθεσινή του ανάρτηση του στο Facebook ο Χ. Τζωρτζάκης είχε γράψει: 

«Η υπουργός Πολιτισμού είπε δημόσια ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης, που η ίδια διόρισε ως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού θεάτρου κατ’ εντολή του Μητσοτάκη, είναι ενας επικίνδυνος άνθρωπος που την εξαπάτησε. Το είπε πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη για την ενοχή του. Μα καλά ρε ξεφτίλες εσείς δε μας λέγατε μέχρι χθες ότι αυτά είναι ζητήματα της δικαιοσύνης και να μην είμαστε ανθρωποφάγοι γιατί υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας; Αν αυτό δεν είναι συγκάλυψη κουκούλωμα και διαχείριση πολιτικού κόστους σε υπόθεση βιασμών ανηλίκων κατά εξακολούθηση και κατά συρροή τότε τι είναι; Πείτε μας γαμω την ψυχραιμία σας. Κόζα Νόστρα είστε.»

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…