Καταγγελία «σοκ» από την βουλευτή του ΜεΡΑ25, Μαρία Απατζίδη-Της έστειλαν φωτογραφία με ανδρικό μόριο στα social

Δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσω Facebook

Σεξουαλική παρενόχληση μέσω facebook δέχθηκε η βουλευτής του ΜεΡΑ25, Μαρία Απατζίδη όπως γνωστοποίησε η ίδια. Η κ. Απατζίδη αποκάλυψε πως διαδικτυακός «φίλος» της έστειλε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο, συνοδεύοντας την εικόνα με το μήνυμα «Γεια σου μωράκι».

Η βουλευτής του ΜεΡΑ25, η οποία τις προάλλες απασχόλησε έντονα τα social media, χάρη στην απόφασή της να εμφανιστεί στη Βουλή με ένα t-shirt εμπνευσμένο από την όλη αντιμετώπιση της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών από την κυβέρνηση, κάτι που, όπως αναμενόταν, ενόχλησε τους «γαλάζιους» βουλευτές, προχώρησε σε μια ανάρτηση, μέσω της οποίας καταδίκασε κάθε είδους σεξουαλική παρενόχληση απέναντι στο «ασθενές» φύλο, κάνοντας λόγω για «τοξικά αρρενωπά αρσενικά».

«Σε έναν κόσμο που η πατριαρχία κυβερνά, ο κάθε προβληματικός στέλνει φωτό το γενετικό του μόριο, νομίζοντας ότι έχει το δικαίωμα να μην σέβεται τίποτα και κανέναν…. Οι γυναίκες αντιμετωπίζονται συνεχώς από πολλούς σαν κομμάτια κρέατος. Πολλές κοπέλες καθημερινά βιώνουν ανάλογες μορφές σεξουαλικής παρενόχλησης και δυστυχώς δεν μιλούν. Κάνω, λοιπόν, την αρχή με μια προσωπική παρενόχληση που δέχτηκα, για να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος σ’ αυτή την συμπεριφορά κάποιων τοξικών αρρενωπων αρσενικών», ανέφερε στην ανάρτηση της η βουλευτής του ΜεΡΑ25, την οποία πλαισίωσε με το… πειστήριο του εγκλήματος.

Συγχαρητήρια Μακρόν σε Ερντογάν: Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μαζί τεράστιες προκλήσεις

Συγχαρητήρια Μακρόν σε Ερντογάν: Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μαζί τεράστιες προκλήσεις

Ο Εμανουέλ Μακρόν συνεχάρη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την επανεκλογή του στην προεδρία της…