Καταγγελία για το συνέδριο της ΝΔ στο Ζάππειο: «Πόσα πλήρωσε το ‘’χρεωκοπημένο’’ κόμμα;»

Πρόσωπο με γνώση της λειτουργίας του κληροδοτήματος στο Ζάππειο θέτει ερωτήματα σε σχέση με το ύψος του τιμήματος για την ενοικίαση του Μεγάρου, με βάση τους χώρους που χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή του συνεδρίου.

ΝΔ 15

Εν μέσω κοινωνικού αναβρασμού για την ανατριχιαστική δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγ. Αναργυρων και της απόφασης -«βόμβα» του ΣτΕ για το σκάνδαλο των υποκλοπών η «γαλάζια» παράταξη προσπαθεί να δώσει διθυραμβικούς τόνους στο επετειακό συνέδριο που διεξάγεται στο Ζάππειο, με υψηλούς προσκεκλημένους όπως η προέδρους της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντέρ Λάιεν. Ωστόσο, καταγγελία που έφτασε στο documentonews.gr ρίχνει σκιές στο εγχείρημα του Κυρ. Μητσοτακη να συσπειρώσει το κόμμα ενόψει ευρωεκλογών.

Συγκεκριμένα, πρόσωπο με γνώση της λειτουργίας του κληροδοτήματος στο Ζάππειο θέτει ερωτήματα σε σχέση με το ύψος του τιμήματος για την ενοικίαση του Μεγάρου, με βάση τους χώρους που χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή του συνεδρίου.

«Πόσα πλήρωσε για ενοικίαση ποιων χώρων; Κατέβαλε το οικονομικό τίμημα για τους εξωτερικούς χώρους του Ζαππείου Κήπου, όπως προβλέπεται;» διερωτάται και προσθέτει:

«Καταλογίστηκαν στη ΝΔ τα κόστη του χρόνου που απαιτήθηκε για να στηθεί στο Ζάππειο την εκδήλωση; Εκτός του περιστυλίου, για ποιους άλλους εσωτερικούς χώρους κατεβλήθη το νόμιμο μίσθιο;».

Και συνεχίζει η πηγή που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της:

«Κατέθεσε εγγυητική επιστολή τραπέζης, όπως προβλέπεται πέραν του τιμήματος εκμίσθωσης; Κι αν ναι, από ποια τράπεζα και πότε; Εξοφλήθηκαν τα κόστη προς το Ζάππειο και κατεβλήθη η εγγυητική επιστολή εντός δέκα ημερών, όπως προβλέπεται από τον νόμο πριν την εκδήλωση; Υπολογίσθησαν αθροιστικά και τα κόστη καθαριότητας, υπαλλήλων ασφαλείας, ηλεκτρικού ρεύματος και τηλεοπτικής αναμετάδοσης; Ποιος πλήρωσε τα κόστη των σκηνικών, εξέδρας, φωτισμού, ηχητικών εγκαταστάσεων; Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, η κεντρική κυβέρνηση, ή το ταμείο του Ζάππειου Μεγάρου;».

Επιπλέον, το συγκεκριμένο πρόσωπο διερωτάται αν τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες ρυθμίσεις και υποχρεώσεις, όπως προβλέπεται από την αρχαιολογική υπηρεσία δεδομένου ότι το κτήριο είναι προστατευόμενο νεοκλασικό, αλλά και αν πάρκαραν τα οχήματα μόνο στο πάρκινγκ του Ζαππείου ή και σε άλλους εξωτερικούς χώρους του Ζαππείου, διότι «απαγορεύεται η διέλευση, στάση και στάθμευση στους εξωτερικούς χώρους του Ζαππείου με διάταξη της Διεύθυνσης Νεότερων Αρχαιοτήτων, καθώς ο εξωτερικός χώρος είναι αρχαιολογικού ενδιαφέροντος».

Τα εν λόγω ερωτήματα ζητούν απαντήσεις από τα αρμόδια στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο χρωστά στις τράπεζες περίπου μισό δισεκατομμύριο ευρώ τη στιγμή που ο εξίσου χρεωμένος στις τράπεζες ή και σε μέλη της Οικογένειας πρωθυπουργός αυξάνει χωρίς σταματημό την ακίνητη περιουσία του.

Νέα Ζηλανδία: Καρκινοπαθής έκανε ευθανασία σε παραλία με τους αγαπημένους της – «Έχουμε δικαίωμα σε έναν ειρηνικό, ήπιο θάνατο»

445787316 957008989252286 1871462302890548526 n

Νέα Ζηλανδία: Καρκινοπαθής έκανε ευθανασία σε παραλία με τους αγαπημένους της – «Έχουμε δικαίωμα σε έναν ειρηνικό, ήπιο θάνατο»

«Κοιτάξτε τι έχει κάνει η Νέα Ζηλανδία και να το κάνετε ακόμα καλύτερα. Δίνεται μεγάλη…

Σουδάν: Παραστρατιωτικές δυνάμεις επιτίθονται στην πόλη Αλ-Φασίρ – Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν τις εστίες

AP19173656139354

Σουδάν: Παραστρατιωτικές δυνάμεις επιτίθονται στην πόλη Αλ-Φασίρ – Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν τις εστίες

Μισό εκατομμύριο άνθρωποι μετακινήθηκαν στο αλ-Φασίρ κατά τη διάρκεια του πολέμου

Κρήτη: «Δεχόταν bullying στο σχολείο. Δεν αυτοκτόνησε» – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της οικογένειας της 17χρονης

Κρήτη

Κρήτη: «Δεχόταν bullying στο σχολείο. Δεν αυτοκτόνησε» – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της οικογένειας της 17χρονης

Άγνωστες παραμένουν οι συνθύκες θανάτου της 17χρονης στην Κρήτη