Καταγγελία για προεκλογικό σουαρέ της Νίκης Κεραμέως, εν μέσω εθνικού πένθους για τα Τέμπη – Το διαψεύδει η Υπουργός

Μια ημέρα μόλις μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η υπουργός Παιδείας, καταγγέλλεται πως αδιάφορη για το εθνικό πένθος, αποφάσισε να συμμετέχει σε κομματική εκδήλωση για να προπαγανδίσει το έργο της κυβέρνησης. Η ίδια το διαψεύδει κατηγορηματικά

EK Niki Kerameos

Μια σοβαρότατη καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας τόσο από τον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA24, όσο και από την εφημερίδα Δημοκρατία και αφορά την στάση που φέρεται να κράτησε η Υπουργός Παιδείας κατά την διάρκεια του τριήμερου εθνικού πένθους.

kerameos

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας και του καναλιού, την Πέμπτη (3/2), μία μέρα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, η Νίκη Κεραμέως αντί να είναι στο πλευρό των μαθητών και των φοιτητών που σήμερα διαδήλωναν για τους νέους που σκοτώθηκαν στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, ως η άμεση πολιτική προϊστάμενος του Υπουργείου Παιδείας, φέρεται να παρευρέθηκε σε προεκλογικό σουαρέ προς τιμή της στα Βόρεια Προάστια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΚONTRA24 και του δημοσιογράφου Κυριάκου Δημάγγελου, χθες αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη ότι η υπουργός Παιδείας συμμετείχε σε ένα προεκλογικό σουαρέ σε ένα κατάστημα εστίασης στην Κηφισιά.

 

Τι απαντά η Υπουργός

Η ίδια η Νίκη Κεραμέως απαντά κατηγορηματικά πως τα όσα ειπώθηκαν στην μεταμεσονύχτια αναφορά στο Kontra Channel «για δήθεν παρουσία μου σε προεκλογική συγκέντρωση την Πέμπτη το βράδυ – με συνοδευτικό βίντεο από την προεκλογική μου συγκέντρωση του Ιουλίου 2019 (!) – συνιστά χυδαίο ψέμα και άθλια συκοφαντία»

Επίσης εξηγεί πως θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων την κατηγορούν για την εν λόγω εκδήλωση.

«Μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ακύρωσα όλες τις συγκεντρώσεις και συνεστιάσεις μου με πολίτες. Ήμουν σπίτι μου και δεν ήμουν σε κανένα μαγαζί στην Κηφισιά» καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

UPDATE 13:20 : Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Νίκη Κεραμέως στα social media, αποδεικνύει με φωτογραφίες από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του εν λόγω μαγαζιού ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση έλαβε χώρα στις 28/2, δηλαδή πριν το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

InCollage 20240502 120728230

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

Ένας πολύ έντονος διάλογος εκτυλίχθηκε στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης, από τον Ευάγγελο Αντώναρο και…

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

Μαζωνάκης

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

«Ναι καλησπέρα σας, φροντιστήριο γερμανικών εκεί; Μια ερώτηση παρακαλώ;», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο…