Καταιγιστικός Τζωρτζάκης για Βαξεβάνη: «Έτσι ξεκινάνε τα φασιστικά καθεστώτα – Τον στήριξα γιατί ήταν χρέος μου» (video)

«Αν είναι να με πουν ΣΥΡΙΖΑ επειδή στηρίζω την ελευθεροτυπία, είμαι ΣΥΡΙΖΑ» - Σκληρά πυρά από τον Χάρη Τζωρτζάκη 

My project 2 0

Στη νέα διαδικτυακή εκπομπή «Out of the Box» που προβάλλεται στο κανάλι του Youtube του Κουτιού της Πανδώρας μίλησε ο Χάρης Τζωρτζάκης και δεν μάσησε τα λόγια του μιλώντας για τον κίνδυνο εκφασισμού του πολιτεύματος αλλά και τους λόγους για τους οποίους υποστήριξε τον Κώστα Βαξεβάνη στην προσπάθειά του να αποκαλύψει το σκάνδαλο της Novartis.

Μαζί με τους παρουσιαστές της εκπομπής, Γιώργο Μπαϊράμογλου, Κωνσταντίνο Μαρκέτο και Θάνο Νασόπουλο, ο Χάρης Τζωρτζάκης συζήτησε για τη Δίκη Λιγνάδη αλλά και για το ρόλο του ελληνικού metoo.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συζήτηση επεκτάθηκε στα «κακώς κείμενα» της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχουν ως αποτέλεσμα ένα δυστοπικό παρόν τόσο για τους καλλιτέχνες στο χώρου του θεάτρου, όσο και για τη νέα γενιά που αναγκάζεται να μεταναστεύσει στο εξωτερικό. Επιπλέον, ο Χάρης Τζωρτζάκης άφησε και ξεκάθαρες αιχμές και για την κυβερνητική αξιοποίηση, είτε μέσω θέσεων είτε μέσω χρηματοδοτήσεων, των υποστηρικτών της Λίνας Μενδώνη.

Φυσικά, ο -όπως πάντα- καταιγιστικός Χάρης Τζωρτζάκης δεν δίστασε να σχολιάσει και την κακοστημένη σκευωρία κατά του Κώστα Βαξεβάνη που κατέπεσε με κρότο, κάνοντας λόγο για ένα διεθνές σκάνδαλο.

Αρχικά ο ίδιος δήλωσε ότι: «Εγώ δεν είμαι ισαποστάκιας καθόλου. Βάλλεται η ελευθεροτυπία στο όνομα κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι εγώ πιστεύω ότι αξίζουν και τους παρακολουθώ. Όπως ο Κώστας ο Βαξεβάνης. Έγινε αυτή η σκευωρία που έγινε. Γύρισε ανάποδα και κατηγόρησαν τους δημοσιογράφους οι οποίοι αποκάλυψαν ένα σκάνδαλο το οποίο είναι παγκόσμιο. Το σκάνδαλο το φέρανε στην Ελλάδα, το αποκάλυψαν κάποιοι δημοσιογράφοι και μετά κατηγορούνται οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Με τον ίδιο αιχμηρό λόγο, ο Χάρης Τζωρτζάκης συνέχισε λέγοντας ότι: «Τώρα αποδεικνύεται ότι κατέρρευσε όλη η σκευωρία. Εκεί λοιπόν, όταν εγώ θα βγω να πάρω δημόσια θέση, δεν θα το κάνω επειδή αγαπάω τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε επειδή μισώ τη Νέα Δημοκρατία. Ούτε επειδή αγαπάω τον Κώστα τον Βαξεβάνη. Δεν έχουμε βρεθεί και ποτέ από κοντά και όλας. Θα το κάνω γιατί θεώρησα χρέος μου ως πολίτης. Εδώ σιγά σιγά ξεκινάει και γίνεται πραγματικά φασιστικό καθεστώς. Έτσι ξεκινάνε τα φασιστικά καθεστώτα. Είναι πραγματικά μια ολιγαρχία με εκλογές. Εκεί πρέπει να είσαι κάθετος και να πεις την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν μπορεί να φοβάσαι μην και σε πουν ΣΥΡΙΖΑ. Αν είναι να με πουν ΣΥΡΙΖΑ επειδή στηρίζω την ελευθεροτυπία, είμαι ΣΥΡΙΖΑ».

Μαμαλάκης για Βέφα: «Λυπάμαι που στην ηλικία της θα ασχοληθεί με την πολιτική και με αυτό το κόμμα μάλιστα» (Video)

mamalakis alexiadou 2

Μαμαλάκης για Βέφα: «Λυπάμαι που στην ηλικία της θα ασχοληθεί με την πολιτική και με αυτό το κόμμα μάλιστα» (Video)

«Ένας κουρασμένος άνθρωπος τι μπορεί να προσφέρει στην πολιτική; Μέχρι και η μετακίνησή του είναι…

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Zantac FAQs img

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Όπως μετέδωσε το Bloomberg, η συμφωνία προβλέπει την καταβολή 25.000 δολαρίων σε κάθε χρήστη.

Βίσση για αντιδράσεις με συνέντευξη Καρβέλα: «Τι να τον δω; Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω» (Video)

0359vissikareb0710

Βίσση για αντιδράσεις με συνέντευξη Καρβέλα: «Τι να τον δω; Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω» (Video)

Τον ξαναγνώρισε ο κόσμος που δεν τον ήξερε, πρόσθεσε η τραγουδίστρια.