Newsroom

Newsroom

Καταιγιστικές εξελίξεις: Εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης - Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Αντώνη Ελευθεριάνο.  

e3d993f3 d800 46fb aec7 eb0c05b1734e 768x476 1

Εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα συλληφθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση – Σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Έφτασε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής η μητέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών της ίδιας οικογένειας. Εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα συλληφθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Αντώνη Ελευθεριάνο. 

Η γυναίκα είχε προσαχθεί από άνδρες της ΕΛΑΣ και μεταφέρθηκε νωρίτερα στην Αθήνα και την Εισαγγελία Πρωτοδικών. 

Η ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά της μητέρας, αφορά τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, και όχι των άλλων κοριτσιών.

Εκεί αναμένεται να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με όσα έχουν ανακύψει στην πολύκροτη υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών.

Από την ιατροδικαστική εξέταση που είχε γίνει στην 9χρονη Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, είχαν βρεθεί κάποιες φαρμακευτικές ουσίες που δεν ήταν μεταξύ αυτών που χορηγούνταν στο κορίτσι στα πλαίσια της νοσηλείας της, κάτι που εκτιμάται ότι θα μπορούσε να προκαλέσει και το θάνατό της.

Ο λόγος για τον οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρεται στην Εισαγγελία Αθηνών, παρόλο που η προκαταρκτική εξέταση διετάχθη από την Εισαγγελία Πάτρας, αφορά στο ότι ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο οποίος και πυροδότησε τις εξελίξεις, επήλθε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», το οποίο βρίσκεται στην Αττική.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι από τις έρευνες δεν προέκυψαν παθολογικά αίτια στο θάνατο της Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε όμως μια ύποπτη φαρμακευτική ουσία (κεταμίνη) στις τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού.

Νωρίτερα εντοπίστηκε η ουσία τροπονίνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ένδειξη της τροπονίνης στην Τζωρτζίνα αντί για 15 είναι 418. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, επικοινώνησε με την εκπομπή “Το Πρωινό” και σχολίασε τις σχετικές πληροφορίες. 

Η μητέρα των τριών κοριτσιών, επικοινώνησε με την εκπομπή “Το Πρωινό” δηλώνοντας ότι υποψιάζεται πως πρόκειται για φάρμακο της αγωγής που λάμβανε η 9χρονη κόρη της. «Παρακολουθώ τις εκπομπές, έχω χάσει τον ύπνο μου».

Περισσότερα σε λίγο…

Δείτε το βίντεο

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ