Καταιγιστικές εξελίξεις: 8 νέες συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη (Videο)

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούνται άλλοι δύο.

5499104 3

Σε οκτώ συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού προχώρησε συνολικά σήμερα η Ελληνική Αστυνομία. Λίγο νωρίτερα, έγινε γνωστό πως οι συλλήψεις ανέρχονται στις έξι – Οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς αναζητούνται άλλοι δύο που σύμφωνα με την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί για την εμπλοκή τους.

Περίπου 10 άτομα περιλαμβάνονται μέχρι στιγμής στη δικογραφία για τη δολοφονική επίθεση στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο 19χρονος ‘Αλκης και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του, 19 και 20 ετών.

Η Γ.ΕΔ. Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι εκδόθηκαν σήμερα δέκα εντάλματα σύλληψης στο πλαίσιο των ερευνών για την εξιχνίαση της δολοφονίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Αρχικά ανακοινώθηκαν τέσσερις συλλήψεις και ακολούθως η αστυνομία με δύο ανακοινώσεις γύρω στις 9 και στις 10 το βράδυ έκανε γνωστό ότι συνέλαβε άλλα τέσσερα άτομα.

Οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς αναζητούνται άλλοι δύο που σύμφωνα με την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί για την εμπλοκή τους.

Όσον αφορά στους τέσσερις που συνελήφθησαν πρώτοι σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA πρόκειται για τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό, όλοι τους οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, στον ίδιο σύνδεσμο με τον 23χρονο που έχει ήδη συλληφθεί. Μεταξύ των τεσσάρων ο ένας φέρεται να είναι οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου που φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο απ’ τη φονική επίθεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι τέσσερις συλληφθέντες είναι ηλικίας 20 έως 23 ετών, ενώ οι τρεις εξ αυτών έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές, άγνωστο όμως ακόμη για τι είδους αδικήματα.

Ανάμεσα στους άλλους έξι οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι περιλαμβάνεται ένας 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία. Πρόκειται για το άτομο που πληροφορίες το τελευταίο 24ωρο ανέφεραν ότι διέφυγε στην πατρίδα του, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.

Αύριο, Δευτέρα, θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή για την υπόθεση της δολοφονίας ο 23χρονος, ο οποίος ήδη καταδικάστηκε για τα ευρήματα σε σύνδεσμο οπαδών. Ο ίδιος αρνείται ότι ήταν ο δράστης του φονικού. Σημειώνεται ότι ο 23χρονος είναι σεσημασμένος για εμπλοκή και σε άλλα περιστατικά βίας με οπαδικό χαρακτήρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμεί δίκη για περιστατικό του 2019.

Περισσότερα σε λίγο..

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…