Καταγγελίες στελεχών του ΠΑΣΟΚ ότι «άνθρωποι του Σαμαρά» παρεμβαίνουν στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

«Στενοί άνθρωποι του Σαμαρά, δίνουν μάχη προκειμένου να μην βγει ο Παπανδρέου πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ», καταγγέλλουν στελέχη της παράταξης

Αίσθηση προκαλούν τις τελευταίες ώρες οι καταγγελίες στελεχών του ΠΑΣΟΚ ότι σε εξέλιξη βρίσκεται προσπάθεια εξωκομματικών να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα την καταγγελία έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλου Ηλίας Κανάκης σε ανάρτησή του στο facebook, την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες, ενώ το θέμα αναδημοσίευσε και ο πολιτευτής και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, Λευτέρης Χρυσοφάκης.

Σύμφωνα με την αρχική καταγγελία του υποψήφιου δημάρχου Πύλου, κάνοντας λόγο για «πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά», υποστηρίζει ότι στη Μεσσηνία υπάρχει σε εξέλιξη προσπάθεια «να μετονομάσουν το ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ».

«Όταν τα πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά ψηφίζουν για να αναδείξουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ  και καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους αυτό που απομένει είναι να το μετονομάσουν σε Ν.Δ.Ντροπή τους δεν υπάρχει πέτσα απάνω τους !Τους φοβίζει τελικά το όνομα Παπανδρέου όλα τα εγχώρια συστήματα διαπλοκής απέναντι στον Γιώργο ένας με όλους ,σηκωθείτε οι γνήσιοι δημοκρατικοί άνθρωποι και ψηφήστε Παπανδρέου Γιώργο», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κ. Κανάκης, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες δύο ανδρών σε εκλογικό κέντρο της περιοχής.

Από την πλευρά του, το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Λευτέρης Χρυσοφάκης, αναδημοσίευοντας την ανάρτηση του κ. Κανάκη, δείχνει να υιοθετεί την καταγγελία και σημειώνει: «Σύμφωνα με τις καταγγελίες του υποψηφίου δημάρχου Πύλου, κ. Κανάκη, οι κκ Αρβανίτης και Καλδής, στενοί άνθρωποι του Σαμαρά, δίνουν μάχη προκειμένου να μην βγει ο Παπανδρέου πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Δεν θα τους αφήσουμε».

Τονίζεται ότι το koutipandoras.gr δεν γνωρίζει τα συγκεκριμένα πρόσωπα και συνεπώς δεν είναι σε θέση να υιοθετήσει ή να διαψεύσει τις καταγγελίες, οι οποίες όμως καταγράφονται ειδησεογραφικά ως σημαντικές. 

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί της Κυριακής χιλιάδες μέλη και φίλοι του ΚΙΝΑΛ, προσέρχονται στις εσωκομματικές κάλπες που έχουν στηθεί για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου του Κινήματος, με τις υποψηφιότητες του Γιώργου Παπανδρέου, του Νίκου Ανδρουλάκη και του Ανδρέα Λοβέρδου να βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν κατά την προεκλογική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τώρα έχουν ψηφίσει ήδη πάνω από 160.000 πολίτες, ενώ έμπειρα στελέχη εκτιμούν ότι η συμμετοχή θα σπάσει το ρεκόρ του 2017. 

Οργισμένο (διπλό) γιουχάισμα στη Μαρέβα από καλλιτέχνες – Συνθήματα και για τον «παιδοβιαστή» (video)

Οργισμένο (διπλό) γιουχάισμα στη Μαρέβα από καλλιτέχνες – Συνθήματα και για τον «παιδοβιαστή» (video)

Πρωτού καλά-καλά ηρεμήσει από τη σύγχυση των ηθοποιών που τόλμησαν να αμφισβητήσουν την παντοκρατορία του…

Γιατί πρέπει να ξαναδιαβάσουμε το πρωτοσέλιδο του Ριζοσπάστη για τον σεισμό στην Τουρκία το 1999

Γιατί πρέπει να ξαναδιαβάσουμε το πρωτοσέλιδο του Ριζοσπάστη για τον σεισμό στην Τουρκία το 1999

Οι κυβερνήσεις αλλάζουν μα οι σεισμοί και ο ανθρώπινος πόνος μένουν... «Κράτα, Μεμέτ, σύντροφέ μου»

Φρίκη στα Τρίκαλα: Ασθενής “εξαφανίστηκε” μετά από εξετάσεις και τελικά βρέθηκε νεκρός

Φρίκη στα Τρίκαλα: Ασθενής “εξαφανίστηκε” μετά από εξετάσεις και τελικά βρέθηκε νεκρός

Ο ασθενής μετέβη στα επείγοντα του νοσοκομείου ύστερα από αδιαθεσία και υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία…