Καταγγελίες Πολάκη από τα Χανιά για σκάνδαλο χιλιάδων ευρώ στο νοσοκομείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα Χανιά βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με αφορμή τα εγκαίνια του Δημόσιου ΙΕΚ του νοσοκομείου Χανίων.

59d265ad1dc524801c8b4577

Ο υπουργός, κατά την ομιλία του, εκτόξευσε σοβαρές καταγγελίες για σκάνδαλο χιλιάδων ευρώ στο νοσοκομείο Χανίων. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη, το σκάνδαλο αφορά τη μη λειτουργιά της «Γάμα Κάμερας» στο νοσοκομείο Χανίων για την οποία είχαν δαπανηθεί 235.000 ευρώ ή σε δραχμές το έτος 2000 περίπου 80 εκατομμύρια.

Όπως είπε, πρόκειται από τα μεγάλα διαχρονικά σκάνδαλα του νοσοκομείου το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά «κουκουλώθηκε».

Το συγκεκριμένο μηχάνημα «αγοράστηκε το 2000 με 80 εκατομμύρια δραχμές και δεν λειτούργησε ποτέ. Δεν λειτούργησε ποτέ εδώ γιατί έπρεπε να λειτουργήσουν τα μαγαζιά έξω. Παραλήφθηκε σε κούτες που ούτε καν ανοίχτηκαν η και αν ανοίχτηκαν ήταν για να κλέψουν κάποια πράγματα από μέσα τα οποία σήμερα τα ψάχνουμε».

Ο κ. Πολάκης είπε για το συγκεκριμένο ζήτημα κάποιοι θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη γιατί αυτοί οι κάποιοι πέταξαν 80 εκατομμύρια δραχμές, καθώς μετά από 17 χρόνια το μηχάνημα δεν λειτουργεί. Είπε επίσης πως βρέθηκε «γάμα κάμερα» από το νοσοκομείο του Αγίου Σάββα ενώ έχει προκηρυχτεί θέση για να στελεχωθεί το τμήμα και παράλληλα «χρηματοδοτήσαμε με 95 χιλιάδες ευρώ την ανακατασκευή του χώρου για να λειτουργήσει το τμήμα».


ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…