Newsroom

Newsroom

Καταγγελίες – ερωτήματα για θάνατο 52χρονου: Κόλλησε ενώ δούλευε, το εργοστάσιο συνεχίζει να λειτουργεί

Όπως δήλωσε o πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Χάρης Κυπριανίδης, «προχωρήσαμε σε καταγγελία στην αστυνομία για το γεγονός ότι η επιχείρηση συνέχιζε να λειτουργεί»

ek masks 0

Ερωτήματα έχουν προκύψει από τον ξαφνικό θάνατο 52χρονου άνδρα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη από κοροναϊό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δημοσιεύσει τοπικά μέσα, ο άνδρας, χειριστής κλάρκ, είχε κολλήσει από συνάδελφό του κατά τη διάρκεια της εργασίας τους σε εργοστάσιο χημικής βιομηχανίας στη Σίνδο, το οποίο ωστόσο εξακολουθεί να λειτουργεί παρά τα κρούσματα.

Όπως δήλωσε o πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Χάρης Κυπριανίδης, «προχωρήσαμε σε καταγγελία στην αστυνομία για το γεγονός ότι η επιχείρηση συνέχιζε να λειτουργεί παρά το κρούσμα κορωνοϊού, ενώ ζητάμε η επιχείρηση να κλείσει προσωρινά λόγω των κρουσμάτων».

Καταγγελία που έγινε στη Voria.gr, σημειώνει πως πέραν των δύο περιστατικών υπάρχουν και άλλα ύποπτα κρούσματα αφού τέσσερα άτομα έχουν εμφανίσει πυρετό, σε ένα εργοστάσιο όπου εργάζονται συνολικά 400 εργαζόμενοι.

Από τους τέσσερις εργαζόμενους οι τρεις τέθηκαν σε καραντίνα, ωστόσο ο ένας έδωσε κανονικά το παρών στην εργασία του. Ταυτόχρονα, γίνονται κανονικά οι μεταφορές με φορτηγά που έρχονται από το εξωτερικό, με τους εργαζόμενους να εκφράζουν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι έρχονται σε επαφή με τους οδηγούς των οχημάτων.

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

μπενιαμίν νετανιάχου

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

Έξαλλος ο Ισραηλινός πρωθυπουργός με την αλλαγή στάσης της Ουάσινγκτον - Ακύρωσε επίσκεψη ισραηλινής αντιπροσωπείας…