Newsroom

Newsroom

Καταγγελία Προέδρου ΠΟΕΔΗΝ: Γιατροί συνιστούν σε εγκύους να μην εμβολιαστούν (Video)

Απίστευτες καταγγελίες από τον Μιχάλη Γιαννάκο, Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ με αφορμή το περιστατικό διασωλήνωσης ανεμβολίαστης εγκύου νοσηλεύτριας,

5013072

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ  ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος προχώρησε σε μια πρωτοφανή καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, γιατροί συνιστούν σε εγκύους, θηλάζουσες αλλά και γυναίκες που θέλουν να τεκνοποιήσουν, να μην εμβολιαστούν.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αφορμώμενος από το περιστατικό διασωλήνωσης ανεμβολίαστης εγκύου νοσηλεύτριας, σχολίασε πως η ΠΟΕΔΗΝ γνωρίζει υποθέσεις με γιατρούς που εμποδίζουν συναδέλφους τους από το να εμβολιαστούν και συνέχισε λέγοντας: «Η περίπτωση στη Λάρισα πιστεύω -δεν είμαι σίγουρος, ότι είναι μια τέτοια περίπτωση που ο γιατρός της την φρέναρε να εμβολιαστεί.

Η συνάδελφος δεν ήταν στη δουλειά, ήταν σε νόμιμη άδεια κύησης, δεν ήταν αναστολή, αλλά όμως υπάρχουν πολλές περιπτώσεις συναδέλφων που φοβούνται να εμβολιαστούν γιατί οι γιατροί τους ‘’φρενάρουν’’ σε αυτό».

Ο έτερος συνομιλητής, καθηγητής Στέλιος Λουκίδης και πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρίας, σχολίασε ότι: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει γιατρός που προτείνει να μείνει ανεμβολίαστη έγκυος».

Δείτε το βίντεο:

 

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.