Καταγγελία Πολάκη για «ρουσφέτια» στον Ευαγγελισμό: Εμβολίαζαν «μεγαλόσχημους» με την έκτη δόση;

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος ρωτάει τον διοικητή του Ευαγγελισμού αν αληθεύει το ότι εντατικολόγος του νοσοκομείου «μάζευε» την έκτη δόση από κάθε εμβόλιο και την έκανε σε «μεγαλόσχημους»

NewsRoom 19/01/2021 | 18:09

Εξηγήσεις από τον διοικητή του νοσοκομείου του Ευαγγελισμού ζητά με ανάρτησή του στα social media ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. 

Ο Παύλος Πολάκης ρωτά τον κ. Γρηγορόπουλο αν είναι αληθής η πληροφορία ότι γνωστή εντατικολόγος του Ευαγγελισμού -που υμνεί τον Μητσοτάκη- μαζεύει την έκτη δόση από τα φιαλίδια του εμβολίου κατά του κορονοϊού και την κάνει σε «μεγαλόσχημους».

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης συνεχίζει ρωτώντας εάν αληθεύει ότι με την αποκάλυψη αυτής της πρακτικής «σταμάτησε ο εμβολιασμός και ήρθε η Πολιτική προστασία για να ελέγξει τα ΑΜΚΑ αυτών που εμβολιάστηκαν», ζητώντας τα στοιχεία όσων πιθανώς εμβολιάστηκαν από αυτές τις πλεονάζουσες (έκτες ανά φιαλίδιο) δόσεις.

Ρωτάει επίσης να μάθει αν θα κινηθεί πειθαρχική διαδικασία εναντίον όσων εμπλέκονται.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ!!!

-ΑΛΗΘΕΥΕΙ η πληροφορία ότι από την πρώτη ημέρα του εμβολιασμού στο νοσοκομείο σας την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ που περιέχει κάθε φιαλίδιο τη «μαζεύει» παίρνοντας τα μπουκαλάκια γνωστή εντατικολόγος Γιατρος του νοσοκομειου σας (που βγαίνει και στα κανάλια για να ευλογεί το Μωϋσή) και τη χρησιμοποιεί μετά κατά το δοκουν;;;;;;;(σε διάφορους μεγαλόσχημους....)

-ΑΛΗΘΕΥΕΙ πως χθες που διέρρευσε το γεγονός σταμάτησε ο εμβολιασμός και ήρθε η Πολιτική προστασία για να ελέγξει τα ΑΜΚΑ αυτών που εμβολιάστηκαν;;;
-Θα μας πείτε ποιοι εμβολιάστηκαν από αυτή την 6η δόση;!;;;;

-ΘΑ ΚΙΝΗΣΕΤΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΤΕ;;;

Και στον εμβολιασμό θα συμπεριφέρεστε σαν ΕΡΕ του 50;;; Οι δικοι μας από δω και οι άλλοι όποτε μπορέσουμε.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ  ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΕ .ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ,ΒΡΗΚΕ ΜΙΜΗΤΕΣ!!!!

Οι υπουργοί θα ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ;;;;;

ΥΓ .Ειδα πως ήρθε το χαρτί που λέει πως κάθε φιαλίδιο ΔΙΝΕΙ ΕΞΙ ΔΟΣΕΙΣ και όχι πέντε !!»