Καταγγελία ΠΑΟΚ στον Αρειο Πάγο για την ΕΕΑ και για σύνδεση με Ολυμπιακό και Αυγενάκη!

Αποφασισμένη να πάει την υπόθεση μέχρι τέλους δηλώνει πως είναι η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία κινείται νομικά σε πολλά επίπεδα μετά την ψήφιση της τροπολογίες που έφερε η κυβέρνηση και προβλέπει βαριές ποινές για την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά όχι τον υποβιβασμό της.
 

NewsRoom 29/01/2020 | 21:46

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από τη Θεσσαλονίκη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι θα αποδείξουν πως οι κατηγορίες που αποδίδονται στην ομάδα για το ζήτημα της πολυμετοχικότητας δεν ευσταθούν.

Παράλληλα, βάζουν στο κάδρο τον ίδιο τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τον οποίο κατηγορούν ως εντολοδόχο του Βαγγέλη Μαρινάκη και αναφέρουν ότι χρησιμοποίησε επίτηδες συγκεκριμένα άτομα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να πλήξει τον ΠΑΟΚ.

Mάλιστα ο  Δικέφαλος προέβη σε μια αποκάλυψη-βόμβα σχετικά με τις κινήσεις που έγιναν πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΕΑ, όπου πάρθηκε η εν λόγω απόφαση. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μια εβδομάδα πριν από την καθοριστική συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μυστικό ραντεβού παραγόντων και νομικών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανθρώπους του Αυγενάκη και... φίλους της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η αποκάλυψη του ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένη ως προς την ώρα, το μέρος και τα πρόσωπα και καταδεικνύει τη σοβαρότητα της επίσης καταγγελίας που θα κατατεθεί άμεση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με την υπόθεση ζητώντας την άμεση διερεύνησή της με αίτημα για άρση των συνομιλιών και άνοιγμα καμερών.


Η αποκάλυψη-βόμβα του ΠΑΟΚ


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στις 20.01 στις 11:00 μ.μ. στα γραφεία του δικηγόρου κ.Τζουγανάτου σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες προσήλθε η κ.Σουλούκου, γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, η οποία κατέθεσε την καταγγελία ενώπιον της ΕΕΑ και ήταν στη νομική ομάδα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για την υποστήριξή της, ο κ.Χατζησαββάογλου, νομικός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο κ.Μπραουδάκης, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Αυγενάκη. Ο δικηγόρος κ.Τζουγανάτος συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη με τον όποιον είχε συναντηθεί πρωτύτερα. Θα κάνουμε επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με αυτή την υπόθεση ζητώντας την άμεση διερεύνησή της με αίτημα την άρση των συνομιλιών και άνοιγμα καμερών ενώ τα στοιχεία που έχουμε είναι στη διάθεσή του».

«Όλοι οι Έλληνες ξέρουν την αλήθεια: Ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη πρέπει να υποβιβαστούν»

Νωρίτερα ο Ολυμπιακός με επίσημη ανακοίνωση επιτέθηκε για άλλη μια φορά σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη υπογραμμίζοντας ότι η μόνη δίκαιη εξέλιξη θα είναι ο υποβιβασμός του «δικεφάλου του Βορρά» και των Ακριτών.

Οι Πειραιώτες ξεκαθάρισαν πως υπάρχει θεσμική εκτροπή από την πλευρά της κυβέρνησης έτσι ώστε να μην υποβιβαστούν ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη, πλην όμως υπογραμμίζουν πως όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν την αλήθεια και πως η απονομή δικαιοσύνης θα επέλθει μόνο με αποβολή  του «δικεφάλου του Βορρά» και των Ακριτών από το πρωτάθλημα της Super League.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 3 Δεκέμβρη 2019 κατέθεσε καταγγελία ενώπιον της ΕΕΑ με ακλόνητα στοιχεία για την απόκτηση πραγματικού ελέγχου από εταιρείες συμφερόντων Σαββίδη στην ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ. Η ποινή για τις παρανομίες που καταγγείλαμε ήταν η αποβολή από το πρωτάθλημα.

Η μόνη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη ήταν ότι θα απαντήσουν με μηνύσεις και αγωγές για τις δήθεν ανυπόστατες κατηγορίες.

Έχουν περάσει 2 μήνες και καμία μήνυση ή αγωγή δεν έχουμε δει!

Στις 16 Ιανουαρίου 2020 εκδικάστηκε η υπόθεση στην ΕΕΑ, και οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ όχι μόνο δεν προσέβαλαν τη νομιμότητα της Επιτροπής αλλά ούτε και τα αδιάσειστα στοιχεία που είχε η ΕΕΑ στη διάθεσή της και από τα οποία προέκυπταν απευθείας σχέσεις των εμπλεκομένων εταιρειών του Ι. Καλπαζίδη με τον ΠΑΟΚ και τους μετόχους του.

Και τότε καμία μήνυση ή αγωγή!

Στις 27 Ιανουαρίου, η ΕΕΑ εξέδωσε μια απόφαση/πόρισμα, επιβεβαιώνοντας ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω παρένθετων προσώπων ελέγχει την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ.

Η παραβίαση των διατάξεων για την πολυιδιοκτησία από τον ΠΑΟΚ και την ΞΑΝΘΗ αποδεικνύεται αδιαμφισβήτητα.

Αποδεικνύεται από την απόφαση της ΕΕΑ.

Αποδεικνύεται από τη στάση του ΠΑΟΚ, της ΞΑΝΘΗΣ και των εμπλεκόμενων προσώπων που αντί να προβούν σε νομικές ενέργειες με επιχειρήματα για τη δήθεν καθαρότητά τους, πέρασαν αμέσως στην αρένα του εθνικού διχασμού με απειλές, εκβιασμούς και ψέματα κατά πάντων.

Αλλά κυρίως αποδεικνύεται από την ίδια την Κυβέρνηση που με θεσμική εκτροπή, σε λιγότερο από 24 ώρες, άλλαξε το νόμο και τις ποινές γιατί ήταν ο μόνος τρόπος για να μην αποβληθούν από το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και η ΞΑΝΘΗ.

Και έτσι η ζωή θα συνεχιστεί και η κοινωνική συνοχή δεν θα διασαλευτεί, όταν ο φίλαθλος κόσμος θα βλέπει την 1η Μαρτίου 2020, την Ξάνθη να χάνει από τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια…. για να μπορεί ο ΠΑΟΚ αφού εκβιάζοντας, πέτυχε την μη αποβολή των ομάδων του (ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ) από το πρωτάθλημα, να διασαλεύει πάλι την κοινωνική συνοχή κάνοντας λόγο για… κλοπή πρωταθλημάτων.

Όλοι οι Έλληνες ξέρουν την αλήθεια: Ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη παρανόμησαν και πρέπει να υποβιβαστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Και αυτό θα τους συνοδεύει πάντοτε ως μαύρη κηλίδα στην ιστορία τους».