Καταγγελία Μπιμπίλα: Hθοποιοί έχουν κορονοϊο δεν το λένε και συμμετέχουν σε παραστάσεις

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, με αφορμή τη  φάρσα που έκανε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στο θέατρο που εργάζεται, προχώρησε και σε μια σοβαρή αποκάλυψη

5201211

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αναφορικά με την φάρσα που έκανε  ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στο θέατρο που εργάζεται , προχώρησε και σε μια σοβαρή αποκάλυψη καθώς όπως  δήλωσε υπάρχουν ηθοποιοί που έχουν νοήσει, εντούτοις όμως συμμετέχουν σε παραστάσεις.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών είπε χαρακτηριστικά  «Εμείς οι ηθοποιοί, με όλα αυτά που τραβάμε, μάλλον έχουμε τρελαθεί. Άλλοι φεύγουν για να πάνε σε ριάλιτι, άλλοι αρρωσταίνουν και δεν το λένε και συμμετέχουν σε παραστάσεις και κολλάνε τους δίπλα τους, άλλοι κάνουν ηλίθιες φάρσες. Αυτό το πράγμα δεν έχει προηγούμενο».

«Πόσο βλαξ μπορεί να είναι κάποιος;»

Όσο για την φάρσα τη φάρσα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Πόσο βλαξ μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει φάρσα στο ίδιο θέατρο που παίζει; Δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου. Το έκανε για να διαφημίσει το θέατρο; Δυσφήμιση είναι. Και στον εαυτό του; Πάλι δυσφήμιση είναι. Το έκανε για να σπάει πλάκα; Ε, τότε είναι βλαξ. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο προσωπικά, αλλά στενοχωριέμαι πάρα πολύ που ένας ηθοποιός έκανε πλάκα εις βάρος του θεάτρου που παίζει. Νομίζω ότι είναι και αδίκημα αυτό. Τώρα τελευταία μένω άναυδος από όλα αυτά που κάνουν οι ηθοποιοί. Μάλλον μας έχει πειράξει όλο αυτό που τραβάμε και μας έχει έρθει τρέλα στο κεφάλι κατευθείαν».

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…