Νέες καταγγελίες γιατρών: Αντιεμβολιαστές αρνούνται μετάγγιση αίματος από εμβολιασμένους

«Μέχρι τώρα είχαμε την άρνηση διασωλήνωσης, από την οποία πέθαναν και άνθρωποι, τώρα έχουμε ομάδες που αρνούνται μετάγγιση» καταγγέλλει η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγους Πάτρας.

blood 4951009 1920

Σε μια νέα καταγγελία προχώρησε η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγους Πάτρας Άννα Μαστοράκου. Σύμφωνα με την ίδια, ομάδες ατόμων λειτουργούν οργανωμένα σε όλη την Ελλάδα και αρνούνται την μετάγγιση αίματος από άτομα που έχουν εμβολιαστεί ενάντια στον κορoνοϊό.

Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», δηλώνει ότι «μέχρι τώρα είχαμε την άρνηση διασωλήνωσης, από την οποία πέθαναν και άνθρωποι, τώρα έχουμε ομάδες που αρνούνται μετάγγιση» και προσθέτει ότι «η τελευταία μόδα είναι ότι αν κάποιος μπει χειρουργείο ή θέλει μετάγγιση και ανήκει σε κάποια από τις ομάδες “αντιεμβολιαστών” ζητά να μην γίνει μετάγγιση από εμβολιασμένο. Έχουν δηλαδή συγκεκριμένη απαίτηση. Αυτό φυσικά δεν έχει καμία επιστημονική βάση».

Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας η οποία μάλιστα ζητάει την παρέμβαση του εισαγγελέα, οι συγκεκριμένοι «Είναι άνθρωποι που δεν έχουν καμία επαφή με την επιστήμη και δέχονται ότι διαβάσουν στο διαδίκτυο. Έχω την άποψη πλέον ότι λειτουργούν συντεταγμένα».

Tέλος η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών επεσήμανε ότι έχει λάβει πλήθος αναφορών από γιατρούς για πιέσεις που δέχονται από αντιεμβολιαστές να εκδώσουν πλαστά πιστοποιητικά αλλά και θετικά rapid τεστ, ώστε να εξασφαλίσουν ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης.

Πηγή: pelop.gr

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…