Καταγγελία για ξυλοδαρμό του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας από οπαδούς της ΑΕΚ

Δέκα φερόμενοι ως οπαδοί της ΑΕΚ, ξυλοκόπησαν τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος.

58b707f11dc524a31a8b45d9

«Το γεγονός έρχεται ως φυσική συνέπεια του κλίματος βίας και τρομοκρατίας που έχει επικρατήσει στο κέντρο της πόλης μας το τελευταίο τριήμερο από τους δήθεν ειρηνικούς διαδηλωτές υπό την ανοχή της Πολιτείας, την κάλυψη της ΠΑΕ ΑΕΚ και τη συγκάλυψη αρκετών ΜΜΕ» αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πριν από λίγο ξυλοκοπήθηκε από 10 φερόμενους ως οπαδούς της ΑΕΚ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιώργος Πάνος κατά την έξοδό του από το Δημαρχείο. Το γεγονός έρχεται ως φυσική συνέπεια του κλίματος βίας και τρομοκρατίας που έχει επικρατήσει στο κέντρο της πόλης μας το τελευταίο τριήμερο από τους δήθεν ειρηνικούς διαδηλωτές υπό την ανοχή της Πολιτείας, την κάλυψη της ΠΑΕ ΑΕΚ και τη συγκάλυψη αρκετών ΜΜΕ.

Δεδομένης της αδυναμίας προστασίας των αιρετών των οποίων η σωματική ακεραιότητα απειλείται, το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο αναβάλλεται μέχρι να διασφαλιστούν συνθήκες ομαλότητας στην πόλη από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας».

Λίγη ώρα μετά την καταγγελία του Δήμου πάντως αυτόπτες μάρτυρες διέψευσαν την επίθεση, αναφέροντας πως δεν υπήρξε κανένας ξυλοδαρμός του Γιώργου Πάνου, καθώς οι οπαδοί που βρίσκονται έξω από το δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας όχι μόνο δεν τον χτύπησαν, αλλά δεν θα μπορούσαν καν να τον πλησιάσουν λόγω ισχυρής αστυνομικής παρουσίας. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται ο sport-fm.gr υπήρξαν ύβρεις προς το πρόσωπο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, αλλά οι προπηλακισμοί δεν ξέφυγαν από το λεκτικό επίπεδο και ο Γιώργος Πάνος, μάλιστα, εισήλθε, σε παράπλευρο κατάστημα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μάλιστα, τα περί ξυλοδαρμού του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου αποδίδονται σε προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων σε βάρος της ΑΕΚ και των οπαδών της, που εντείνουν τις πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς», στο οποίο αντιτίθεται σθεναρά ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος.

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…