Newsroom

Newsroom

Καταγγελία για συγγενείς του Στουρνάρα και δουλειές του δημοσίου

Σε μια σοβαρότατη καταγγελία προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία αφορά τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Η…

Σε μια σοβαρότατη καταγγελία προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία αφορά τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για την εξεταστική επιτροπή με θέμα το λουκέτο στην ΕΡΤ, υποστήριξε πως συγγενικά πρόσωπα του υπουργού οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, συνέστησαν διαφημιστική εταιρεία , η οποία και τρέχει καμπάνια, για λογαριασμό του δημοσίου.

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με την ίδια εάν λειτουργούσε η ΕΡΤ, η καμπάνια αυτή θα μπορούσε να ήταν χωρίς κόστος για το ελληνικό δημόσιο. Το θέμα κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρό και ο υπουργός Οικονομικών οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συγγενικά πρόσωπα του υπουργού Οικονομικών, εμπλέκονται σε δουλειές του δημοσίου. Πριν από λίγες μέρες το www.koutipandoras.gr αποκάλυψε ότι η σύζυγος του κ. Στουρνάρα εργάζεται ως γενική διευθύντρια σε διαφημιστική εταιρεία η οποία λαμβάνει δουλειές από το δημόσιο για τη διοργάνωση συνεδρίων αλλά και διαφημιστικές εκστρατείες.

Μάλιστα η δημοσιογραφική έρευνα του www.koutipandoras.gr αποκάλυψε ότι η διαδρομή της συγκεκριμένης εταιρείας έχει αρκετά σκοτεινά σημεία.

Διαβάστε περισσότερα

Η γυναίκα του Στουρνάρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται