Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε αεροσυνοδό καίει τον Έλον Μασκ: Της έδωσε 250.000 δολάρια για να σωπάσει

Σύμφωνα με την αεροσυνοδό, ο Έλον Μασκ της ζήτησε να του κάνει ερωτικό μασάζ δείχνοντας της το πέος του και αγγίζοντας το πόδι της

5fb0d6d8825e63076e489fa3 1

Σύμφωνα με αποκαλύψεις του businessinsider.com, ο Έλον Μασκ κατέβαλε αποζημίωση 250.000 δολάρια σε αεροσυνοδό για να μην τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο επιχειρηματίας και ιδρυτής της εταιρείας διαστημικής τεχνολογίας SpaceX, όπως υποστηρίζει η αεροσυνοδός το 2016 της ζήτησε να του κάνει ερωτικό μασάζ δείχνοντας της το πέος του και αγγίζοντας το πόδι της. Για αντάλλαγμα προσφέρθηκε να της χαρίσει ένα άλογο.

To Insider, έχει εξασφαλίσει συνεντεύξεις και έγγραφα όπου η αεροσυνοδός εκμυστηρεύεται στη φίλη της ότι αφού την προσλάβανε, την ενθάρρυναν να πάρει άδεια και ως μασέρ για να μπορεί να κάνει μασάζ στον Μασκ. Ήταν κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου μασάζ σε μια ιδιωτική καμπίνα στο Gulfstream G650ER, όταν ο Μασκ προέβη στην ανήθικη πρόταση και τη σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα, πάντα με τους ισχυρισμούς της γυναίκας όταν μπήκε στην καμπίνα ο Μασκ «ήταν εντελώς γυμνός εκτός από ένα σεντόνι που κάλυπτε το κάτω μισό του σώματός του». Κατά τη διάρκεια του μασάζ, ο Μασκ «εξέθεσε τα γεννητικά του όργανα» και στη συνέχεια «την άγγιξε και προσφέρθηκε να της αγοράσει ένα άλογο αν “έκανε περισσότερα”, αναφερόμενος σε εκτέλεση σεξουαλικών πράξεων».

Η αεροσυνοδός αρνήθηκε και συνέχισε το μασάζ χωρίς να προβεί σε οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη.

Με τη σειρά του ο Έλον Μασκ αρνήθηκε να δώσει σαφείς απαντήσεις ζητώντας περισσότερο χρόνο. Το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι «ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτή την ιστορία. Εάν είχα την τάση να εμπλακώ σε σεξουαλική παρενόχληση, αυτή είναι απίθανο να είναι η πρώτη φορά σε ολόκληρη την 30χρονη καριέρα μου που έρχεται στο φως».

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…