Καταγγελία για κλοπή ρεπορτάζ από Φουρθιώτη έκανε ο δημοσιογράφος Στέλιος Νικητόπουλος

 Σε δημόσια καταγγελία κατά του Μένιου Φουρθιώτη , προχώρησε ο δημοσιογράφος Στέλιος Νικητόπουλος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

NewsRoom 05/04/2021 | 22:04

Ο δημοσιογράφος καταγγέλλει τον παρουσιαστή και τη συνεργάτιδά του πως χρησιμοποίησαν ατόφιο ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 στο κεντρικό δελτίο του καναλιού “Εψιλον”. Μάλιστα όπως δηλώνει ο ίδιος αλλά όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, στο δελτίο ειδήσεων έπαιξε και το απόσπασμα του ρεπορτάζ όπου ο δημοσιογράφος κάνει το stand up του.

(Δείτε το επίμαχο σημείο, από το 13:20 και μετά).

«Θα πράξω τα δέοντα»

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Νικητόπουλος αναφέρει στην ανάρτησή του τα εξής: “Καταγγέλλω δημόσια ότι οι Μένιος Φουρθιώτης και Νανά Παλαιτσάκη χρησιμοποίησαν ατόφιο ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 (στο οποίο έχω και σταντ απ) στο κεντρικό δελτίο του καναλιού “Εψιλον” στις 3 Απριλίου, στο 13:10. Θα πράξω τα δέοντα”.

 

 

Μάλιστα, όπως αναφέρει  και ο δημοσιογράφος, Λάμπρος Παπαξενάκης, η  ίδια, ακριβώς, κλοπή  δουλειάς συναδέλφου επαναλήφθηκε στο χθεσινό..."δελτίο" του Epsilon, όταν μετέδωσε αυτούσιο το ρεπορτάζ της Αλεξίας Τασούλη από το OPEN για τα ελληνοτουρκικά, με το σπηκάζ της και τους υπότιτλους στις δηλώσεις Ερντογάν