Newsroom

Newsroom

Καταγγελία για επίθεση των ΜΑΤ σε βουλευτές του ΜέΡΑ25

Σφοδρή κριτική κατά της ΕΛ.ΑΣ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης με αφορμή τα επεισόδια που ξέσπασαν το απόγευμα της Δευτέρας (25/10) στο κέντρο της Αθήνας.

5410311 1

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο εκπρόσωπος του κόμματος τονίζει ότι “λίγες μόλις μέρες μετά την ειδεχθή δολοφονία του 20χρόνου στο Πέραμα και τον τραυματισμό ενός ακόμα ανηλίκου από την ΕΛ.ΑΣ., άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν με πρωτοφανή βιαιότητα για να διαλύσουν την πορεία που πραγματοποιούνταν το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, χτυπώντας λυσσαλέα και το πανό του ΜέΡΑ25 που συμμετείχε σε αυτή, μαζί με τους βουλευτές του κόμματος Κρίτωνα Αρσένη και Μαρία Απατζίδη”. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της αστυνομίας ήταν ενήμερος για τη παρουσία βουλευτών στο μπλοκ του ΜΕΡΑ25 και επίθεση εκδηλώθηκε στο ύψος του Attica στην Πανεπιστημίου.

Το ΜέΡΑ25 επισημαίνει ότι «τα πρόσφατα τραγικά συμβάντα, όχι μόνο δεν αλλάζουν τη στάση των δολοφονικών ομάδων που δρουν στην ΕΛ.ΑΣ. με την ανοχή και την καθοδήγηση της αυταρχικής πολιτικής της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, αντιθέτως οι επιθέσεις σε βάρος άοπλων πολιτών συνεχίζονται κανονικά».

 

 

Η Μαρία Απατζίδη, μιλώντας στο documentonews.gr δήλωσε ότι δέχθηκε αγκωνιά στο μάτι από μέλος διμοιρίας των ΜΑΤ ενώ στη συνέχεια αυτός και άλλοι τρεις από την διμοιρία την έσπρωχναν με τις ασπίδες τους. Δηλώνοντας ότι είναι βουλευτής σταμάτησαν την επίθεση και ευθύς αμέσως εξαπολύθηκε επίθεση με χημικά προς όλο το μπλοκ. «Αν δεν ήμουν βουλευτής τι άλλο θα μου κάνανε; Δηλαδή αυθαίρετα και χωρίς λόγο χτυπάνε τον οποιοδήποτε που απλά διαδηλώνει ειρηνικά, χωρίς να προκαλέσει σε καμία περίπτωση» δηλώνει με νόημα η ίδια.

 

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…