Καταγγελία Γεροτζιάφα κατά αντιεμβολιαστών: Καρικατούρες του Γκέμπελς διαστρεβλώνουν δήλωσή μου και με απειλούν (video)

«Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για ξυλοδαρμό έως και πυροβολισμό», αναφέρει ο κ. Γεροτζιάφας

Σε οργισμένη ανάρτηση προχώρησε ο γνωστός καθηγητής Αιματολογίας του πανεπιστημίου της Σορβόννης, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, με αφορμή σειρά απειλών που έχει λάβει από αντιεμβολιαστές, οι οποίοι έχουν διαστρεβλώσει μια δήλωσή του.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεροτζιάφας αναφέρει ότι οι αντιεμβολιστές διαστρέβλωσαν δήλωσή του στην τηλεόραση του Kontra. Στη δήλωσή του ο κ. Γεροτζιάφας ακούγεται να λέει ότι «όταν ζούμε σε ένα πλήρως εμπορευματοιποιημένο σύστημα υγείας η απάντησή μας είναι μία: διεκδίκηση μαζικού εμβολιασμού».

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο καθηγητής, η αντιεμβολιαστική προπαγάνδα διαδίδει ότι η φράση του δεν ήταν αυτή που αναφέρεται παραπάνω, αλλά ότι είπε «η εκδίκηση μαζικού εμβολιασμού», υποστηρίζοντας ότι ζητά να εκδικηθούν τους αντιεμβολιαστές μέσω του μαζικού εμβολιασμού.

«Οι καρικατούρες του γκέμπελς έχουν προχωρήσει ακόμη πιο πέρα κάνοντας άμεση σύνδεση του εμβολιαστικού προγράμματος με τις γκεσταπίτικες πρακτικές που τόσο καλά γνωρίζουν. Προχωρούν οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών και στην ιταμή σύνδεση της αντιεμβολιαστικής τους εκστρατείας με την αντίσταση του ελληνικού λαού κατά των ναζί ιδεολογικών τους προγόνων. Μερικοί από αυτούς φτάνουν στο σημείο να καλέσουν σε άσκηση βίας εναντίον μου όπως και κατά άλλων συναδέλφων. (προσωπικά δέχομαι απειλητικά μηνύματα για ξυλοδαρμό έως και πυροβολισμό)», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του. 

Αξίζει στο σημείο αυτό να παραθέσουμε αυτούσιο το βίντεο της παρέμβασής του στο δελτίο ειδήσεων του Kontra. Το επίμαχο απόσπασμα μετά το 6ο λεπτό του βίντεο.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γρηγόρη Γεροτζιάφα έχει ως εξής:

«Η αντιεμβολιαστική προπαγάνδα του διαδικτύου
απειλεί την δημόσια υγεία.
Συστηματικά παραπληροφορεί και διαστρεβλώνει τα επιστημονικά δεδομένα θεωρώντας οτι ο κόσμος δεν θα καταλάβει τις δύσκολες επιστημονικές ερμηνείες και λεπτομέρειες. 
Συστηματικά στοχοποιεί και συκοφαντεί επιστήμονες πιστεύοντας οτι ο φόβος θα επικρατήσει.
Τα φερέφωνα της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας έχουν περάσει σε ανώτερο επίπεδο. Διαστρεβλώνουν και τα οφθαλμοφανή. 
Σε πρόσφατη συνέντευξή μου στο Kontra Chanel διατυπώνω για πολλοστή φορά την θέση οτι “οταν ζούμε σε ένα πλήρως εμπορευματοιποιημένο σύστημα υγείας η απάντησή μας είναι μία : διεκδίκηση μαζικού εμβολιασμού” (η λέξη “διεκδίκηση” ακούγεται καθαρότατα) στο 6:05 min). 
Ο βόθρος των αντιεμβολιαστικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει διαστρεβλώσει αυτή την θέση. Γράφουν οι αχρείοι οτι ζητώ “γίνει ο μαζικός εμβολιασμός εκδίκηση”. 
Οι καρικατούρες του γκέμπελς έχουν προχωρήσει ακόμη πιο πέρα κάνοντας άμεση σύνδεση του εμβολιαστικού προγράμματος με τις γκεσταπίτικες πρακτικές που τόσο καλά γνωρίζουν. 
Προχωρούν οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών και στην ιταμή σύνδεση της αντιεμβολιαστικής τους εκστρατείας με την αντίσταση του ελληνικού λαού κατά των ναζί ιδεολογικών τους προγόνων. 
Μερικοί από αυτούς φτάνουν στο σημείο να καλέσουν σε άσκηση βίας εναντίον μου όπως και κατά άλλων συναδέλφων. (προσωπικά δέχομαι απειλητικά μηνύματα για ξυλοδαρμό έως και πυροβολισμό).
Είναι αυτονόητο οτι οι απειλές και οι συκοφαντίες δεν με φοβίζουν. 
Ο εμβολιασμός πρέπει να προχωρήσει στην Ελλάδα για να σωθούν χιλιάδες άνθρωποι από την αρρώστια και τον θάνατο. 
Ωστόσο, το ερώτημα είναι απλό.
Γιατί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέχονται αυτές τις πρακτικές.
Γιατί δεν παραβαίνει η υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος? Για πόσο καιρό ακόμη αυτά θα τρομοκρατούν και θα διασπείρουν συκοφαντίες και ψεύδη που βλάπτουν την δημόσια υγεία? 

Μαλάλα Γιουσαφζάι: «Παράνομο και αδύνατο να είσαι κορίτσι» υπό το καθεστώς των Ταλιμπάν

Μαλάλα Γιουσαφζάι: «Παράνομο και αδύνατο να είσαι κορίτσι» υπό το καθεστώς των Ταλιμπάν

«Είναι επιτακτικό να αποκαλέσουμε το αφγανικό καθεστώς αυτό που πραγματικά είναι: ένα καθεστώς απαρτχάιντ βασισμένο…

Τραγωδία στην Πιερία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων

Τραγωδία στην Πιερία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων

Για τον απεγκλωβισμό των επιβατών των οχημάτων χρειάστηκε να επιχειρήσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 6…

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Πότε κλείνουν οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι»

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Πότε κλείνουν οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι»

Ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει από τις 9:00 και μέχρι νεωτέρας ενώ ο…