Καταγγελία Γεωργιανού για βασανιστήρια: H Πελώνη «δείχνει» Χρυσοχοΐδη

Δεν ξέρω και μην με ρωτάτε για το θέμα...

5261028

Αρνήθηκε να απαντήσει η Αριστοτελία Πελώνη στις πρωτοφανείς καταγγελίεςς του 36χρονου Γεωργιανού, πως τον βασάνισαν για να ομολογήσει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Για την ακρίβεια η κυβερνητική εκπρόσωπος, δεν αρκέστηκε απλά να μην πάρει θέση για τα όσα έχουν καταγγελθεί, αλλά ουσιαστικά «έδειξε» προς την πλευρά της ΕΛΑΣ και του αρμόδιου υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Στη σημερινή πολιτικών συντακτών, Α. Πελώνη «απαντώντας» σε ερώτηση σχετικά με τον τετραήμερο ξυλοδαρμό του Γεωργιανού από την ΕΛΑΣ, παρέμεμψε στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ, βάζοντας και άλλους μπελάδες στον Μ. Χρυσοχοϊδη.

«Είναι πολύ ειδικό αυτό που ρωτάτε. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι στο πλαίσιο της έρευνας για το έγκλημα εξετάστηκε ο εν λόγω ύποπτος με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι ένα ζήτημα που αφορά το αρχηγείο της ΕΛΑΣ», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Πελώνη.

«Τέσσερις μέρες με είχαν δεμένο σε μια καρέκλα. Με χτυπούσαν πολύ άσχημα οι αστυνομικοί, ζαλιζόμουν κι όταν κουραζόταν ο ένας, συνέχιζε ο άλλος. Δεν με ρωτούσαν τίποτα, μόνο μου έλεγαν να ομολογήσω ότι σκότωσα την κοπέλα. Δεν ήξερα για ποια κοπέλα μιλούσαν. Μου έλεγαν “Εσύ τη σκότωσες”», ανέφερε στην καταγγελία του το βράδυ της Παρασκευής, ο 36χρονος Γεωργιανός στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Γεωργίας (Imedi TV).

«Μετά έμαθα ότι τη σκότωσε ο άντρας της και ότι με κατηγορούσαν για κλοπή. Δεν έχω καμία σχέση με καμία κλοπή. Είχα μόνο πλαστά χαρτιά», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…