Newsroom

Newsroom

Καταγγελία φιλόζωων: Ο δήμος Βόλου αφήνει τα αδέσποτα να λιμοκτονήσουν

Σύμφωνα με καταγγελία ο δήμος κωλυσιεργεί καθώς αρνείται να δώσει τροφή στους φιλόζωους ώστε να ταΐσουν τα αδέσποτα σκυλιά της πόλης.

dog 2399764 1920

Σε μια σοβαρή καταγγελία εναντίον του δήμου Βόλου προχωρά με ανάρτησή της η Φιλοζωϊκή ομάδα της πόλης. 

Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο δήμος κωλυσιεργεί καθώς αρνείται να δώσει τροφή στους φιλόζωους ώστε να ταΐσουν τα αδέσποτα σκυλιά της πόλης.

«Σήμερα συμπληρώνεται και η τρίτη εβδομάδα χωρίς ο Δήμος να έχει δώσει ούτε ένα γραμμάριο τροφής για τα αδέσποτα. Η τρίτη εβδομάδα που ακούμε δικαιολογίες. Η τρίτη εβδομάδα που κάνουμε υπομονή και περιμένουμε… δεν πάει όμως άλλο, τέρμα οι δικαιολογίες, τέρμα οι απαντήσεις τύπου “Αύριο να περάσετε από το κτήριο Αλληλεγγύης να προμηθευτείτε”, “Δεν έχουμε προμηθευτεί ακόμα τις τροφές λόγω έλλειψης προσωπικού στα εργοστάσια παραγωγής», αναφέρει η ομάδα.

Μάλιστα εφιστά την προσοχή καθώς η στάση του δήμου δημιουργεί κινδύνους, όπως υποστηρίζει η Φιλοζωϊκή Ομάδα Βόλου, αφού τα ζώα, λόγω της πείνας «σχηματίζουν αγέλες και υπάρχει η πιθανότητα να γίνονται επιθετικά λόγω ασιτίας». 

Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής:

Προς Δήμο Βόλου

Καταγγέλλουμε δημόσια τους υπεύθυνους και τον Δήμο Βόλου!!
Σήμερα συμπληρώνεται και η τρίτη εβδομάδα χωρίς ο Δήμος να έχει δώσει ούτε ένα γραμμάριο τροφής για τα αδέσποτα. Η τρίτη εβδομάδα που ακούμε δικαιολογίες. Η τρίτη εβδομάδα που κάνουμε υπομονή και περιμένουμε… δεν πάει όμως άλλο, τέρμα οι δικαιολογίες, τέρμα οι απαντήσεις τύπου “Αύριο να περάσετε από το κτήριο Αλληλεγγύης να προμηθευτείτε”, “Δεν έχουμε προμηθευτεί ακόμα τις τροφές λόγω έλλειψης προσωπικού στα εργοστάσια παραγωγής”, “Ελάτε να πάρετε δυο τσουβάλια να ταΐσετε και την άλλη εβδομάδα να πάρετε άλλα δυο”, “Υπομονή λίγες μέρες”. Ποιος  να κάνει υπομονή; Τα αδέσποτα;;;;;;; Ή οι φιλόζωοι που χωρίς δουλειές πλέον προσπαθούν να προσφέρουν το καλύτερο που μπορούν;;;;;;;; ΤΕΡΜΑ !!!! ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. Είστε υπεύθυνοι που αυτά τα ζώα ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ !!!!! ΤΑ ΖΩΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΑΓΕΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΆΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΑΣΙΤΙΑΣ!! 
Αναλάβετε τις ευθυνες σας τώρα κύριοι υπεύθυνοι, οι δικαιολογίες λυπούμαστε,αλλα δεν τρώγονται !!
*Τηλέφωνο υπεύθυνου γραφείου Βόλου, 2421020412,τηλεφωνούμε όλοι και ζητάμε τα αυτονόητα !

 

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…