Καταγγελία εγκλωβισμένου στην Αττική Οδό: Αστυνομικοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν εγκυμονούσα γυναίκα (video)

Σύμφωνα με  καταγγελία αστυνομικοί αρνήθηκαν  να μεταφέρουν  έγκυο γυναίκα για να γεννήσει, και  εξαφανίστηκαν με το περιπολικό τους.

 Στα κρύα του λουτρού άφησαν αστυνομικοί  εγκυμονούσα γυναίκα στην Αττική οδό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία μιλώντας στον ΑΝΤ1, από τον  σύζυγο της εγκύου, 

«Ζήσαμε τον απόλυτο τρόμο. Δεν ήταν να γεννήσουμε, αλλά ξαφνικά από τον πανικό έσπασαν τα νερά της συζύγου μου την ώρα που είχαμε εγκλωβιστεί. Έπαιρνα τηλέφωνα αλλά δεν με βοηθούσε κανένας. Πήρα το ΕΚΑΒ, την αστυνομία, την πυροσβεστική, αλλά τίποτα», ανέφερε αρχικά.

«Με τα πολλά πολλά πετυχαίνουμε ένα περιπολικό. Κι αν έχουν τον Θεό τους, τους λέω ΄πεθαίνουμε, γεννάμε σας παρακαλώ να πάρουμε τη σύζυγο με το περιπολικό’ γιατί ήταν μέσα στο αυτοκίνητο που ήταν εγκλωβισμένο λίγο πιο πίσω. Και μου λένε ότι ΄έχουμε όλη την καλή διάθεση αλλά δεν μπορούμε΄ και φεύγουν», συνέχισε.  «Και φεύγει από έναν παράδρομο το περιπολικό» υπογραμμίζει ο άνδρας.

«Έπαθα εγκεφαλικό, έμφραγμα, με κοιτάζανε σαν βλάκες. Σαν βλάκες με κοιτάζανε» ενώ τελικά ήρθε ένα περιπολικό της Αττικής Οδού μετά από τρεις ώρες από τη στιγμή που είχαν σπάσει τα νερά της γυναίκας του.

«Θα είχαμε γεννήσει στον δρόμο, ευτυχώς στο τέλος προλάβαμε. Είχε χάσει τα μισά νερά» ενώ στο νοσοκομείο έγινε ολική νάρκωση και καισαρική. «Από το πουθενά να γεννάμε και να πεθαίνουμε, μας αντιμετώπισαν με απόλυτη αδιαφορία. Στην ψύχρα μας εγκατέλειψαν και έφυγαν» πρόσθεσε.

«Δεν έχετε Θεό, ρε παιδιά, βάλτε τη σύζυγο μέσα κι αφήστε με εμένα» είπε στους αστυνομικούς, οι οποίοι εξαφανίστηκαν με το περιπολικό τους, αφήνοντάς τους στα κρύα του λουτρού.

 

 

 

«Φτωχόπαιδο, δουλευταράς, υπόδειγμα οικογενειάρχη» – Οι νέες δηλώσεις Κούγια για τον αστυνομικό

«Φτωχόπαιδο, δουλευταράς, υπόδειγμα οικογενειάρχη» – Οι νέες δηλώσεις Κούγια για τον αστυνομικό

Στη «νέα» υπερασπιστική γραμμή ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 16χρονο…