Καταγγελία διανομέων στο ΕΣΡ κατά του Αρη Πορτοσάλτε

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζόμενων στον Επισιτισμό προέβη σε επίσημη καταγγελία κατά του δημοσιογράφου Αρη Πορτοσάλτε στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Σε καταγγελία κατά του Αρη Πορτοσάλτε προχώρησε η ΠΟΕΕΤ για όσα είπε ο δημοσιογράφος κατά των διανομέων.  Θυμίζουμε ότι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ είχε μιλήσει επικριτικά για τον τρόπο που οδηγούν οι διανομείς λίγες μόνο ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχησε την ζωή στον 47 χρονο εργαζόμενο διανομέα και πατέρα 2 παιδιών στην Θεσσαλονίκη
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Την ώρα που ο κλάδος των διανομέων θρηνεί άλλο ένα θύμα στην άσφαλτο, μείναμε όλοι έκπληκτοι με την ακραία τοποθέτηση του δημοσιογράφου κ. Άρη Πορτοσάλτε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ πως ούτε λίγο ούτε πολύ ευθύνονται συνήθως οι συνάδελφοι διανομείς για τα θανατηφόρα ατυχήματα!

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας προσέφυγε σε έγγραφη καταγγελία στο ΕΣΡ και ζητά να επιβληθούν τα προβλεπόμενα σε δημοσιογράφο και τηλεοπτικό σταθμό.

Τέτοιου είδους τοποθετήσεις προσβάλλουν τους χιλιάδες εργαζόμενους του κλάδου μας αλλά και το κοινό αίσθημα, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος κύριος προκαλεί.

Τα προβλήματα των εργαζομένων του κλάδου μας κάθε μέρα πολλαπλασιάζονται!

Γιαυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους μας στην Απεργιακή Συγκέντρωση της Τρίτη 09/11/2021 στις 12:00 το μεσημέρι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Εργαζόμενοι σε ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ – ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στέλνουμε το μήνυμα μας.