Αστυνομικός σημαδεύει με όπλο φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ

Σε μια σοβαρότατη καταγγελία προχώρησαν φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ, σύμφωνα με την οποία αστυνομικός απειλεί φοιτητές κρατώντας όπλο στον χώρο του πανεπιστημίου

asoee1

Άλλο ένα περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας σήμερα στην ΑΣΟΕΕ καταγγέλλουν φοιτητές, όπου αστυνομικός φέρεται να βγάζει όπλο κατά φοιτητών εντός του χώρου του Πανεπιστημίου. 

Σύμφωνα μάλιστα με την καταγγελία της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ο αστυνομικός στη συνέχεια «φυγαδεύθηκε με τη βοήθεια των ΜΑΤ, τα οποία προχώρησαν σε ρίψη κρότου λάμψης και σε ξυλοδαρμούς φοιτητών και φοιτητριών».

Αναλυτικά η καταγγελία της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: 

«Η αστυνομία “παλεύει το οργανωμένο έγκλημα” βγάζοντας πιστόλια μέσα στις σχολές μας.

Στην ΑΣΟΕΕ μπήκε σήμερα ένας ασφαλίτης, ο οποίος, σύμφωνα με τις καταγγελίες φοιτητών και φοιτητριών, έβγαλε όπλο και απείλησε τους φοιτητές/-ριες. Έπειτα, φυγαδεύθηκε με τη βοήθεια των ΜΑΤ, τα οποία προχώρησαν σε ρίψη κρότου λάμψης και σε ξυλοδαρμούς φοιτητών και φοιτητριών.

Η αστυνομία, με την πλήρη ανοχή της κυβέρνησης “παλεύει το οργανωμένο έγκλημα” βγάζοντας πιστόλια μέσα στις σχολές μας, ενάντια σε φοιτητές και φοιτήτριες.

Η αστυνομοκρατία δεν θα περάσει.

Η πραγματική απειλή για την Δημοκρατία, είναι οι μαφιόζικες πρακτικές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη» αναφέρεται στην ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα, βίντεο με άντρα που φοράει πολιτικά και εμφανίζεται μέσα στο χώρο της ΑΣΟΕΕ να κρατά ένα αντικείμενο το οποίο μοιάζει με πιστόλι και να απειλεί με αυτό φοιτητές, κάνει το γύρο του διαδικτύου:

Ραγκούσης: Ήταν νεοπροσληφθείς ειδικός φρουρός αυτός που απείλησε με όπλο φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ;

Πριν από λίγες ημέρες η κυβέρνηση αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως έχει στελεχώσει τη μάχιμη ομάδα ΔΙΑΣ με 1500 ελάχιστα εκπαιδευμένους ειδικούς φρουρούς που αναξιοκρατικά προσέλαβε μετά τις εκλογές, αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιάννης Ραγκούσης.  Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι ένας από αυτούς τις προάλλες έχασε το υπηρεσιακό του όπλο, αφού πρώτα αυτό εκπυρσοκρότησε, έπειτα από συμπλοκή με μπράβους της νύχτας.

Αναφερόμενος στο σημερινό περιστατικό και τη σοβαρή καταγγελία φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου σύμφωνα με την οποία άντρας με όπλο στο χέρι τους απειλούσε και τους σημάδευε, ο Γιάννης Ραγκούσης εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση της ΝΔ, ζητώντας απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα.

Συγκεκριμένα ο κ. Ραγκούσης, σημειώνει:

Εμείς απαιτούμε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη να απαντήσει άμεσα σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Ήταν αστυνομικός ο άνδρας αυτός;

Ήταν εν υπηρεσία, ήταν εκτός υπηρεσίας;

Ήταν μήπως ένας από τους ειδικούς φρουρούς που με ελάχιστη εκπαίδευση έχουν στελεχώσει την ομάδα ΔΙΑΣ;

Σε κάθε περίπτωση τους καθιστούμε υπευθύνους για οτιδήποτε ο μη γένοιτο τραγικό συμβεί και τους ζητάμε άμεσα να αλλάξουν πορεία, άμεσα να αλλάξουν πολιτική. 

 

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…