Καταδίωξη σημειώθηκε μετά τις 3 τα ξημερώματα στον Άγιο Στέφανο, όταν 72χρονος οδηγός αυτοκινήτου μάρκας Smart δεν συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών της Άμεσης Δράσης για έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα, κινούμενος προς την Κηφισιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, ο 72χρονος είναι γνωστός μάνατζερ καλλιτεχνών και μοντέλων που έκανε “θραύση” ιδιαίτερα στη δεκαετία του 1990.
Η καταδίωξη διήρκεσε για περίπου δέκα χιλιόμετρα, μέχρι που οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα στην οδό Λευκάδας στην Κηφισιά.
Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί δεν εντοπίστηκε τίποτα ύποπτο στο όχημά του, ωστόσο ο άνδρας συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απείθεια και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Διαβάστε επίσης:
Άδωνις: Νέα επίδειξη αλαζονείας – «Θα ξαναπάω στη Νίκαια, λάθος που δεν μήνυσα τον γιατρό»
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια