Σκηνές από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης (7/1/25) στα Καμένα Βούρλα, όταν ένα μαύρο Skoda Octavia ύποπτο για κλοπή δε σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών στον παράδρομο.
Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του LamiaReport, ακολούθησε καταδίωξη με τους αστυνομικούς να «εγκλωβίζουν» το ύποπτο όχημα σε συνοικία των Καμένων. Στο αμάξι επέβαιναν τρία άτομα, με τον οδηγό να εμβολίζει το περιπολικό και να συνεχίζει την τρελή πορεία. Στο ύψος του νεκροταφείου οι αστυνομικοί για μία ακόμη φορά εγκλώβισαν το ύποπτο όχημα και οι τρεις επιβάτες του το εγκατέλειψαν, ο ένας φεύγοντας προς Καρυά κι οι άλλοι προς τη Λουτρόπολη.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους δράστες, που είναι Ρομά και αναζητούν μέσα στις πολυκατοικίες τους άλλους δύο.
Στην καταδίωξη συμμετέχουν εκτός από αστυνομικοί του ΑΤ Καμένων Βούρλων, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Λοκρών, καθώς και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας.
Ειδήσεις σήμερα:
«Είστε ακόμα αριστερή;»: Η ερώτηση Πορτοσάλτε στην Αρβελέρ και η περίεργη απάντηση (video)
«Υπάρχω»: Για ποιον τραγουδιστή το έγραψε αρχικά ο Νικολόπουλος – Αντιδρούσε ο Καζαντζίδης
O Κώστας Βαξεβάνης παρεμβαίνει με άρθρο του για τον Σημίτη και το «μακέτο» της διαπλοκής
Σάλος στο διαδίκτυο για ζευγάρι σε χωριό της Λάρισας που ζει κάτω από άθλιες συνθήκες – Νεαροί Tik Tokers τους ανακάλυψαν και τους βοήθησαν (video)
Θρίλερ στα Βόρεια Προάστια: Βρεθήκαν νεκρές μέσα στο σπίτι τους η γνωστή εικαστικός Λίμπερτυ Πολύζου και η κόρη της
Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr