Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι

Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα στο Χαλάνδρι, ένας 45χρονος που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απ' την ΕΛΑΣ εξετάζεται η εμπλοκή του στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση. Ο 45χρονος φέρεται να είχε σχέση με τον τόπο απαγωγής του επιχειρηματία απ' το Ντράφι.

4666766 5

Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα στο Χαλάνδρι, ένας 45χρονος που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απ’ την ΕΛΑΣ εξετάζεται η εμπλοκή του στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση. Ο 45χρονος φέρεται να είχε σχέση με τον τόπο απαγωγής του επιχειρηματία απ’ το Ντράφι. 

Το απόγευμα της Δευτέρας οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 45χρονο σε κλεμμένο ΙΧ και κατά τον έλεγχο του οχήματος ο συλληφθείς κινήθηκε με αυτό κατά των αστυνομικών με σκοπό να τους παρασύρει. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί πυροβόλησαν κατά των τροχών και της μηχανής του οχήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 45χρονος στο πόδι.

Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, ο 45χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο συνελήφθη από αστυνομικούς, οι οποίοι του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, προσθέτει η αστυνομία.

Το «Κουλούρι»: Υπενθύμιση να δείχνει στεναχωρημένος στα σημερινά του βίντεο στο TikTok έβαλε ο πρωθυπουργός

μητσοτάκης τεμπη

Το «Κουλούρι»: Υπενθύμιση να δείχνει στεναχωρημένος στα σημερινά του βίντεο στο TikTok έβαλε ο πρωθυπουργός

Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε ένα μήνυμα ντροπής στον λαό για την επέτειο…