Newsroom

Newsroom

Καταδίκη πρώην υποψήφιας βουλευτή της Χρυσής Αυγής για επίθεση σε μετανάστη

Σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, με τριετή αναστολή καταδικάστηκε η Θέμις Σκορδέλη για επίθεση σε βάρος μετανάστη στον Άγιο Παντελεήμονα το 2011 . Η πρώην υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής κρίθηκε ένοχη για το αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα της ηθικής αυτουργίας σε επικίνδυνη σωματική βλάβη.

596377cd1dc524ee498b480d

Αντίστοιχα, καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης τριών ετών για την πράξη της επικίνδυνης σωματικής βλάβης οι Ιωάννης Λουκιανός και Γεώργιος Μαρκουλάκης, επίσης κάτοικοι της περιοχής.

Μετά από έξι χρόνια και ενώ τα θύματα δεν βρίσκονται πλέον στην Ελλάδα η ελληνική Δικαιοσύνη εξέδωσε την απόφασή της για την επίθεση που δέχθηκαν τρεις μετανάστες στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, ένας εκ των οποίων νοσηλεύθηκε τραυματισμένος.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της έδρας, τόσο η μαρτυρία του θύματος στο δικαστήριο όσο και αυτή του αστυνομικού, κατέδειξαν τα πραγματικά περιστατικά σε αντίθεση με το μάρτυρας υπεράσπισης και γνωστό των κατηγορουμένων, ο οποίος έπεσε σε αντιφάσεις.

“Οι δύο κατηγορούμενοι (σ.σ. Ιωάννης Λουκιανός και Γεώργιος Μαρκουλάκης) ύστερα από εντολή της Θ. Σκορδέλη, επιτέθηκαν μαζί με άλλους στους τρεις παθόντες και επέφεραν στον ένα σειρά βλαβών. Θεωρώ ότι αποδείχθηκε πως και οι τρεις είχαν δόλο, λειτούργησαν από κοινού και ήθελαν να βλάψουν τον παθόντα” ανέφερε ο εισαγγελικός λειτουργός.

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

μητσοτακης μουζακι

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

«Ας του θυμίσουμε ότι η ΝΔ με το VMRO είναι αδελφά κόμματα, καθώς συμμετέχουν και…

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

Το απόγευμα της Κυριακής η 42χρονη μητέρα, κάτοικος Καλαφατιώνων Κέρκυρας, κατήγγειλε την κόρη της για…