Newsroom

Newsroom

Καταδικάζουν το πρωτοσέλιδο του «Μακελειού» τα πολιτικά κόμματα

Το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Μακελειού», το οποίο καταφέρεται με χυδαίες εκφράσεις κατά πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν με ανακοινώσεις τους εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, επισημαίνοντας ότι η ανοχή σε φασιστικές συμπεριφορές πρέπει να είναι μηδενική.   

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Απέναντι στον φασιστικό οχετό του «Μακελειού» οφείλουν άμεσα να αντιδράσουν  τόσο οι δημοσιογραφικές ενώσεις, όσο και όλα τα πολιτικά κόμματα. Καμία δημοκρατική  δύναμη δεν μπορεί να επιλέξει τη σιωπή απέναντι στις  νέες, απερίγραπτες χυδαιότητες που προσβάλλουν κάθε δημοκράτη πολίτη.»

Το Κίνημα Αλλαγής καταδίκασε το «πρωτοσέλιδο της ντροπής» της «δήθεν εφημερίδας», σημειώνοντας: «Καταδικάζουμε το πρωτοσέλιδο της ντροπής και καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να πράξουν το ίδιο. Η μηδενική ανοχή σε φασιστικές συμπεριφορές είναι για μας αδιαπραγμάτευτη αρχή. Εκφράζεται σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις όποιον και αν αφορά. Η σιωπή είναι συνενοχή. Και εμείς δεν σιωπούμε…», αναφέρει το ΚΙΝΑΛ.

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν τα εξής, σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό»: «Χυδαία δημοσιεύματα, όπως αυτό του Μακελειού, είναι ανάξια πολιτικού σχολιασμού. Η Δικαιοσύνη θα όφειλε ήδη να έχει παρέμβει».

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…