Καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ

Ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτιέρες καταδίκασε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση που διαπράχθηκε χθες το βράδυ στο Λονδίνο και εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς τους Βρετανούς πολίτες και τη βρετανική κυβέρνηση στη μάχη που δίνουν κατά της τρομοκρατίας, επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου του γενικού γραμματέα σε μια ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα.

593445471dc52474258b46f6

«Ο γενικός γραμματέας καταδικάζει με σθένος τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο χθες τη νύχτα. Απευθύνει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και στέλνει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Εύχεται οι υπεύθυνοι αυτής της αδικαιολόγητης βίας να βρεθούν γρήγορα και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους προς τη Βρετανία και τους Βρετανούς πολίτες, ο Γκουτιέρες υπογράμμισε ότι η διεθνής κοινότητα «πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις της στις προσπάθειες να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης εκείνοι που χρησιμοποιούν τέτοιες απάνθρωπες τακτικές».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ντόναλντ Τραμπ: Πώς η απόπειρα δολοφονίας του αλλάζει τα δεδομένα για τις εκλογές στις ΗΠΑ

τραμπ επιθεση

Ντόναλντ Τραμπ: Πώς η απόπειρα δολοφονίας του αλλάζει τα δεδομένα για τις εκλογές στις ΗΠΑ

Σοβαρές πολιτικές παρενέργειες αναμένεται να έχει η απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ με δεδομένη το…