Κατά βάθος είναι Fan του Μαδούρο-Τσάβες ο Πιπίνης

Κι όμως είναι αλήθεια, ο  Ι. Πιπίνης, σύμβουλος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για θέματα Λατινικής Αμερικής πραγματοποίησε επίσκεψη στην (κανονική) πρεσβεία της Βενεζουέλας.  

5d9b750a825e635268500a04

Να τονίσουμε εδώ, ότι η  κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αναγνωρίσει ως «πρόεδρο» τον δοτό των ΗΠΑ Χουάν Γκουαϊδό και μέχρι στιγμής δεν έχει αναθεωρήσει επισήμως την στήριξή της στον Χουάν Γκουαϊδό, τον άνθρωπο που επιχείρησε να ρίξει πραξικοπηματικά την κυβέρνηση Μαδούρο και απέτυχε. Μάλιστα, η στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη έγινε αντικείμενο κριτικής από την γερμανική Deutsche Welle προ μηνών, αφού η γερμανική κυβέρνηση και άλλες ευρωπαϊκές έχουν ήδη αποκαταστήσει τις σχέσεις τους με τη νόμιμη κυβέρνηση της Βενεζουέλας.
 

Ομως ο  χαλκέντερος διώκτης των απανταχού Τσαβίστας, Ιάσων Πιπίνης  ο σφοδρός πολέμιος του Νικολάς Μαδούρο, ο φίλος του αυτοανακηρυχθέντα προέδρου της Βενεζουέλας Χουάν Γκουαϊδό, ο οποίος καλούσε τον Αλέξη Τσίπρα «να μείνει μια εβδομάδα για να ζήσει με τον κατώτατο μισθό της Βενεζουέλας, και να δούμε τι γνώμη θα έχει για το καθεστώς του Μαδούρο», συνομίλησε με εκπρόσωπο της κυβέρνησης Μαδούρο στην πρεσβεία της Βενεζουέλας,  κάτω από τα πορτραίτα του Ούγκο Τσάβες και του Νικολάς Μαδούρο. 

Να τονίσουμε επίσης εδώ, ότι ο  κύριος Πιπίνης, ο σύμβουλος, όταν ακόμα έκανε «ρεπορτάζ» για τη Βενεζουέλα είχε απευθύνει εκείνο το ερώτημα (για Πούλιτζερ αμερικανίλας) στον επίδοξο, τότε, πραξικοπηματία: «Κύριε Γκουαϊδό, ποιος είναι ο νόμιμος πρόεδρος αυτή τη στιγμή στη Βενεζουέλα;»…

Φαντάζομαι τι γέλια θα κάναν στην πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Αθήνα όταν έφυγε ο Ιάσωνας από την πρεσβεία…   για αυτά που έχει πει ο ίδιος!

Δημήτρης Παπανώτας: «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς αυτή τη στιγμή»-Πυρά κατά της Έφης Αχτσιόγλου (video)

παπανωτας

Δημήτρης Παπανώτας: «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς αυτή τη στιγμή»-Πυρά κατά της Έφης Αχτσιόγλου (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός