Καστοριά: Καταγγελία πολίτη ότι του απαγορεύτηκε η ψήφος επειδή δήθεν ψήφισε νωρίτερα

Οι διενέξεις προκάλεσαν την παρέμβαση των αστυνομικών του εκλογικού κέντρου

5919286

Σε μια σοβαρή επώνυμη καταγγελία προχωρά κάτοικος της Καστοριάς, ο οποίος αναφέρει ότι του απαγορεύτηκε να ψηφίσει στο εκλογικό του τμήμα.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Δημόπουλος, τονίζει μιλώντας στο Documento και στο Κουτί της Πανδώρας ότι όταν πήγε στο εκλογικό του τμήμα στο 2ο Δημοτικό ο δικαστικός αντιπρόσωπος του απαγόρευσε να ψηφίσει, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος είχε ψηφίσει λίγες ώρες νωρίτερα, γεγονός που ο κ. Δημόπουλος αρνείται σθεναρά.

Μάλιστα, ο δικαστικός αντιπρόσωπος επικαλέστηκε το γεγονός ότι δίπλα στο όνομα του πολίτη υπήρχε και υπογραφή, καθώς στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα εφαρμοζόταν η διαδικασία με υπογραφή των ψηφισάντων.

Ο πολίτης αμφισβήτησε και το γεγονός ότι αυτή ήταν η υπογραφή του, ζητώντας μάλιστα να υπογράψει και εκείνος ώστε να γίνει η σχετική σύγκριση.

Οι διενέξεις στο εκλογικό τμήμα προκάλεσαν μάλιστα την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ ο κ. Δημόπουλος έφτασε μέχρι την πόρτα του εισαγγελέα προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό, χωρίς ωστόσο να προχωρά τελικά σε κάποια νομική πράξη.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Κώστας Δημόπουλος αναφέρει:

Προσοχή στην υπογραφη σας !Σημερα πήγα και γώ να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα ως υπεύθυνος πολίτης αυτής της σοβαρής ΧΩΡΑΣ .Και με έκπληξη μου με ενημέρωσαν ότι είχα είδη ασκήσει το εκλογικό μου δικαίωμα και μάλιστα από τους πρώτους που άνοιξα την κάλπη ..Με αποτέλεσμα να μην μου επιτρέψουν να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα …ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ .Πόσο άλλο εξευτελισμό μπορεί να νιωσει κάποιος άνθρωπος και μάλιστα σε μια μικρή κοινωνία όπως η ΚΑΣΤΟΡΙΑ που μας ξέρουν και οι πέτρες.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…