Κασσελάκης: Ξεκαθάρισε τι ισχύει με Τσίπρα και Πολάκη – Η αποκαλυπτική συνέντευξη στον Λιάγκα (video)

Σε όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Παύλο Πολάκη απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης

profile player 960x540 1

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετείτε για όλα τα θέματα του κόμματος και της κοινωνίας, λέγοντας παράλληλα πώς είναι η επαφή του με τους ανθρώπους του κινήματος.

Πιο συγκεκριμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφού αρχικά αναφέρθηκε στο πανό των Τεμπών και την κριτική που δέχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, μετέπειτα ξεκαθάρισε τι ισχύει τελικά για τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον Παύλο Πολάκη, κόντρα σε όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό.

Μιλώντας πρώτα για τον πρώην πρωθυπουργό, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι ποτέ ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήταν πίσω από την υποψηφιότητα του, αλλά παρέμεινε ουδέτερος τονίζοντας μάλιστα ότι τις εκλογές τις κέρδισε με το σπαθί του. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο πρώην αρχηγός του κόμματος του έδινε συμβουλές πριν ανακοινώσει ότι θα κατέβει, αλλά όχι μετά.

Μάλιστα δε σταμάτησε εκεί, καθώς τόνισε ότι έχουν μιλήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο και ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του έχει πει να τον καλεί για ό,τι χρειαστεί, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την απουσία του στο συνέδριο, καθώς αρκετός κόσμος τον περίμενε εκεί. Όλα τα παραπάνω φυσικά ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τον ενόχλησε η κίνηση του Τσίπρα να ζητήσει εσωκομματικές εκλογές.

Μετέπειτα η κουβέντα πήγε στον Παύλο Πολάκη, έναν άνθρωπο αρκετά κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να επισημαίνει ότι η μεταξύ τους σχέση είναι καλή, αλλά θεωρεί ότι ο πρώην υπουργός υγείας έκανε λάθος που απείχε από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο.

Στέφανος Κασσελάκης – Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του και τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Παύλο Πολάκη

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…