Newsroom

Newsroom

Κασσελάκης: «Μητσοτάκης πρωθυπουργός και Καραμανλής υπουργός…τρομακτικός συνδυασμός»

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγόρησε τον Αχιλλέα Καραμανλή ότι έκανε ό,τι και στα Τέμπη. Δηλαδή τίποτα

5987268

Ακόμα μια άμεση επίθεση προς την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς αυτή τη φορά με ποστάρισμα του στα social media, επιτέθηκε στον Αχιλλέα Καραμανλή για την έκθεση του ΟΑΚΑ που κρατούσε στο συρτάρι του από το 2020 και δεν της έδωσε σημασία ποτέ.

Σημειώνεται ότι χθες για το παραπάνω υπήρξε αποκάλυψη από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα όπου ανέφερε ότι όλοι γνώριζαν και ειδικά ο κ. Καραμανλής για το τι συμβαίνει στο στάδιο του Αμαρουσίου, αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα.

Πιο συγκεκριμένα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο πρώην υπουργός υποδομών, στην περίπτωση του Ολυμπιακού Σταδίου, έκανε ό,τι ακριβώς και στα Τέμπη, δηλαδή τίποτα. Επίσης ανέφερε ότι άφησε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να μπούνε στο ΟΑΚΑ όπως άφησε τον κόσμο να μπει στο τρένο, λέγοντας ότι ο συνδυασμός με Μητσοτάκη πρωθυπουργό και Καραμανλή υπουργό είναι τρομακτικός.

Πιο αναλυτικά έγραψε: «22/9/2020.

Η ημέρα που ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, λαμβάνει επίσημη μελέτη για σοβαρά προβλήματα στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα, τα οποία «χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης», όπως αποκάλυψε σήμερα ο ΑΝΤ1.
Τι έκανε ο -επάγγελμα Καραμανλής- υπουργός;
Ό,τι και στα Τέμπη: Τίποτα!
Και όπως συνεχίστηκαν τα δρομολόγια στον σιδηρόδρομο, έτσι συνεχίστηκε η λειτουργία του ΟΑΚΑ.
-Όλες οι ελληνικές ομάδες πέρασαν από το στάδιο.
-Όλα τα εντός έδρας διεθνή παιχνίδια του Παναθηναϊκού διεξήχθησαν εκεί.
-Οι πιο πολυπληθείς συναυλίες της χώρας έγιναν εκεί.
-Κάτω από το ασταθές στέγαστρο συγκεντρώνονταν για τρία ολόκληρα χρόνια δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι τη φορά.
Τρομακτικός συνδυασμός: Ένας υπουργός Καραμανλής που έκρυβε τις μελέτες και ένας πρωθυπουργός Μητσοτάκης που έχει χάσει το manual της χώρας.
Η Ελλάδα που θέλουμε πρέπει να ξεφορτωθεί άμεσα τους ασυναίσθητους μετόχους παρηκμασμένων οικογενειακών πολιτικών επιχειρήσεων.»