Κασσελάκης: Ηχηρή απάντηση στον διοικητή του ΚΕΘΕΑ – «Εμφανίστηκε απρόσκλητος να πει το κυβερνητικό ποίημα» (video)

«Δεν τον αναγνωρίζω ούτε πρακτικά ούτε ηθικά, δε νομιμοποιώ με την παρουσία μου το πραξικόπημα Μητσοτάκη στο ΚΕΘΕΑ», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

6058963

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, συναντήθηκε σήμερα με εργαζομένους του ΚΕΘΕΑ, από τους οποίους ήθελε να μάθει και να ακούσει τα προβλήματα του οργανισμού.

Ωστόσο ο διοικητής του ΚΕΘΕΑ εμφανίστηκε στη συνάντηση απρόσκλητος και αναπαρήγαγε το αφήγημα της ΝΔ ότι «όλα πάνε καλά», όπως αναφέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανάρτησή του στα social media.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Mέχρι το 2019, οι γονείς, οι θεραπευόμενοι και οι θεραπευτές εξέλεγαν το άμισθο διοικητικό συμβούλιο του ΚΕΘΕΑ. Ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπασε το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ και διόρισε δικό του πρόεδρο του Δ.Σ.

«Σήμερα με κάλεσαν οι εργαζόμενοι, γονείς, επιστήμονες πεδίου, να ακούσω τα πραγματικά προβλήματα» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ανάρτησή του και προσθέτει ότι «ο Διοικητής εμφανίστηκε απρόσκλητος να πει το κυβερνητικό ποίημα: “Όλα πάνε καλά”».

«Δεν τον αναγνωρίζω ούτε πρακτικά ούτε ηθικά, δε νομιμοποιώ με την παρουσία μου το πραξικόπημα Μητσοτάκη στο ΚΕΘΕΑ.

Tο ΚΕΘΕΑ επιτελεί ένα τεράστιο έργο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Είναι αδιανόητο να είναι κυβερνητικά ελεγχόμενο», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Ιρλανδία

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Οι ακτιβιστές στο Τρίνιτι ζητούν από το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας να διακόψει τους δεσμούς…