Κασσελάκης για ανασχηματισμό: Καλώ τον Μητσοτάκη να διαγράψει τον Συρίγο, αλλιώς αποδεικνύει ότι είναι «λαγός» του (Video)

Ο Κασσελάκης χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων τον ανασχηματισμό «άγαρμπο» και καλεί τον Πρωθυπουργό να διαγράψει τον κ. Συρίγο από την ΚΟ της ΝΔ - Τον ανασχηματισμό σχολίασε και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

stefanos kasselakis

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε στην ανάρτηση ενός βίντεο στα μέσα κοινωνικού δικτύου, στο οποίο σχολιάζει τον μίνι ανασχηματισμό της κυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Κασσελάκης χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων τον ανασχηματισμό «άγαρμπο» και καλεί τον Πρωθυπουργό να διαγράψει τον κ. Συρίγο από την ΚΟ της ΝΔ, επιμένοντας στο ζήτημα των δηλώσεων του βουλευτή και διεθνολόγου για τη Συνθήκη της Λωζάννης.

Ακολουθούν τα σχόλια του Κασσελάκη για τον ανασχηματισμό

«Ποια ατζέντα προσπαθεί να αλλάξει ο Πρωθυπουργός με τον άγαρμπο ανασχηματισμό του; Δείτε μαζί μου το βίντεο που ακολουθεί. Το πράγμα είναι πάρα πολύ σοβαρό», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης και παραθέτει ένα βίντεο με τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ.

«Αφού ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε σήμερα να ανακατέψει την τράπουλα των στελεχών του, τον καλώ να διαγράψει τον κ. Συρίγο από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Αλλιώς, αποδεικνύει ότι ο κ. Συρίγος είναι “λαγός” του», καταλήγει στο βίντεό του.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα (3/01), ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι «κανένας ανασχηματισμός δεν μπορεί να καλύψει τις δηλώσεις Συρίγου» και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να απαντήσει αν τις στηρίζει».

Τον ανασχηματισμό σχολίασε και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη:

«Έξι μήνες μετά την επανεκλογή του και μια ημέρα μετά τις προκλητικές δηλώσεις Συρίγου, ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε σε αλλαγές στη “μεταρρυθμιστική” κυβέρνηση του.

Απομάκρυνε τον κ. Χρυσοχοΐδη από το υπουργείο Υγείας γιατί το νοσοκομεία επί των ημερών του έμοιαζαν περισσότερο με νυχτερινά κέντρα διασκέδασης παρά με νοσηλευτικά ιδρύματα και τον επανατοποθέτησε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από το οποίο τον είχε απομακρύνει ως ανεπαρκή το καλοκαίρι του 2021. Ήταν τότε που ο κ. Χρυσοχοΐδης παρέδωσε στον διάδοχό του 1.300.000 στρέμματα καμένης γης σε Βόρεια Εύβοια και Αττική.

Για έναν “αδιευκρίνιστο” λόγο στην θέση του ανεπαρκή κ. Χρυσοχοΐδη, επαναφέρει έναν παλιό γνώριμο του χώρου, τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος μάλωνε με τον Τόμσεν για το ποιος θα έχει τη «δόξα» της απόλυσης γιατρών. Ενός υπουργού του οποίου η θητεία ταυτίστηκε με το μεγάλο φαγοπότι του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην αναβαθμιστεί και η κυρία Μιχαηλίδου η οποία προχώρησε σε συγχωνεύσεις σχολείων για να διανύουν χιλιόμετρα οι μαθητές με τις σάκες τους μέσα στο κρύο γιατί τούς κάνει…. καλό.

Με αυτές τις αλλαγές δεν μας προκαλεί απορία ότι παραμένει στη θέση του, για να συνεχίσει το έργο του, ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Σκρέκας με τις μοναδικές επιδόσεις του να πωλείται κατά 213% ακριβότερο το βρεφικό γάλα στην Ελλάδα», αναφέρει στην ανάρτησή της η Δώρα Αυγέρη για τον ανασχηματισμό.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…