Κασσελάκης: Έδωσε συνέντευξη στο Σταύρο Θεοδωράκη – «Είμαι Παναθηναϊκός» (video)

Η συνέντευξη του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ στους «Πρωταγωνιστές» θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη (05/10) στην τηλεόραση του ALPHA

πρωταγωνιστες

O Στέφανος Κασσελάκης μετά την ανάδειξη του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει παραχωρήσει ήδη μια συνέντευξη στη Μάρα Ζαχαρέα και στο STAR, ενώ σήμερα, Πέμπτη (05/10) θα προβληθεί μια κάπως διαφορετική συνέντευξή του στον Σταύρο Θεοδωράκη, στην πρεμιέρα των «Πρωταγωνιστών» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, αυτό αποκτά μάλλον και μια διαφορετική σημασία αν αναλογιστεί κανείς πως μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του Αλέξη Τσίπρας ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δοθεί και πάλι στο Σταύρο Θεοδωράκη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day» έδωσε μια μικρή γεύση του τι θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ και στο μικρό αυτό απόσπασμα φαίνεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντά σε δύο ερωτήσεις, αναφορικά με το τι ομάδα είναι αλλά και τη σχέση σου με την Goldman Sachs.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «Είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα, απλά έτσι μεγάλωσα.

Στη συνέχεια σημείωσε ότι «Δεν είμαι η Goldman Sachs αλλά είμαι ένας άνθρωπος που εργάστηκε εκεί, πρώτα από όλα είμαι ο άνθρωπος».

«Υπάρχουν πάρα πολλοί που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα ή σε τράπεζες και είναι προοδευτικοί και αριστεροί», συμπλήρωσε.

Νέα δικογραφία για τα Τέμπη διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από μήνυση συγγενών θυμάτων

ΤΕΜΠΗ Ατυ

Νέα δικογραφία για τα Τέμπη διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από μήνυση συγγενών θυμάτων

Η μηνυση στρέφεται κατά των, Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργου Γεραπετρίτη και Γιώργου Φλωρίδη μεταξύ άλλων