Κασσελάκης: «Δεν θα καταφέρετε να μας τσακίσετε»

Έκλεισε και επίσημα το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές 2024

KASSEL EYROPS

Τα πρόσωπα που θα καταλάβουν τις εναπομείνασες 5 θέσεις στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές 2024 ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (19/4) ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτοι 35 υποψήφιοι προέκυψαν μετά από τις προκριματικές εσωκομματικές εκλογές, άλλοι δύο είναι οι ενεργεία ευρωβουλευτές (Κώστας Αρβανίτης και Ελένη Κουντουρά) και απέμεναν ακόμη πέντε να ανακοινωθούν. Η «πεντάδα» του κ. Κασσελάκη λοιπόν αποτελείται από τη Λεκατσά Μέλπω, τη Σίνου Δέσποινα, την Κόρδατζη Βιολέτα, τον Παπαλαζάρου Βασίλειο και τη Βενέρη Λύδια.

«Δεν θα καταφέρετε να μας τσακίσετε»

Μιλώντας για το ψηφοδέλτιο, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε, ότι είναι «το ψηφοδέλτιο της προοδευτικής αριστείας, απέναντι στο ψηφοδέλτιο που χαϊδεύει ακροδεξιά αυτιά. Ναι ναι, σαν τον Γιώργο Αυτιά…».

«Είδα να μου φορτώνονται φράσεις που ποτέ δε χρησιμοποίησα» είπε, μιλώντας για τον σάλο με τις δηλώσεις του για το«θαύμα» με την βάπτισή του. «Διαστρεβλώστε, βαρέστε χτυπήστε! Έχω μέσα μου αντοχές! Δε θα καταφέρετε να με τσακίσετε. Δε θα καταφέρετε να μας τσακίσετε!» είπε σε έντονο ύφος.

 

«Σύγχρονη προοδευτική πολιτική σημαίνει να μπορείς να μιλήσεις στην κάθε γενιά ανάλογα με τις ανάγκες της. Αυτοί είμαστε εμείς. Και για αυτό θα πάμε πολύ μακριά. Απέναντί μας έχουμε μια κυβέρνηση γεμάτη αρνητικές πρωτιές», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.

«Θέλουμε καλύτερη ζωή, προτείνουμε μια καλύτερη ζωή. Μία καλύτερη ζωή είναι στα χέρια σας» είπε. «Σήμερα είναι η δική σας μέρα! Γεια σου Αλέξη»! είπε ξεκινώντας την παρουσίαση ο Στέφανος Κασσελάκης, χαιρετώντας από τη σκηνή τον Αλέξη Τσίπρα που είναι παρών στην εκδήλωση.

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..