Κασσελάκης: «Black είναι η καθημερινότητα που έχει φτιάξει ο κ. Μητσοτάκης για όλους»

Η αιχμηρή απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις απρέπειες κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

κασσελακηςπορεια

Απάντηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος από το βήμα της Βουλής αναφέρθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι black Friday -50%», έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης με βίντεο που ανάρτησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο που ανέβασε αναφέρει: «Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Βουλή ειρωνεύτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να γίνει black Friday μείον 50%. Θα γελούσα με το black χιούμορ του αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έχει φτιάξει για όλους μας». Ακολούθως παραθέτει ενσωματωμένο τηλεοπτικό ρεπορτάζ που αναφέρει ότι η ίδια λίστα προϊόντων που τον Ιανουάριο του 2022 κόστιζαν 109 ευρώ, τον Μάρτιο του 2022 κόστιζαν 133 ευρώ και τον Ιούνιο 154. Τον Ιανουάριο του 2023 ο λογαριασμός ήταν 178 ευρώ. Τον Ιούνιο ήταν 215 ευρώ και σήμερα 257 ευρώ. Συνολικά η αύξηση είναι 136% μέσα σε ενάμισι χρόνο.

Ο κ. Κασσελάκης κλείνει επιστρέφοντας την ειρωνεία. Παρουσιάζει δύο κάρτες, στην μία με τους κατώτατους μισθούς σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία και στην άλλη τις τιμές του στοματικού διαλύματος.

Συγκεκριμένα λέει: «Δύο κάρτες δώρο, ένα συν ένα λόγω black Friday. Πρώτον ο κατώτατος μισθός σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία, 758, 1594,1584 αντίστοιχα. Δεύτερον η τιμή του στοματικού διαλύματος σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία που είναι 5.30, 1.99,1.97 αντίστοιχα. Θα του χρειαστεί την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ».

H Ρούλα Κορομηλά ξεσπά για τα φορτωμένα γαϊδουράκια στα νησιά: «Αν δεν τα καβαλήσεις, δεν θα ‘χει ενδιαφέρον η φωτογραφία στο Instagram;»

koromila

H Ρούλα Κορομηλά ξεσπά για τα φορτωμένα γαϊδουράκια στα νησιά: «Αν δεν τα καβαλήσεις, δεν θα ‘χει ενδιαφέρον η φωτογραφία στο Instagram;»

Σχολιάζοντας τις θλιβερές εικόνες με τα φορτωμένα γαϊδουράκια στα ελληνικά νησιά, η παρουσιάστρια προχώρησε σε…