Κασσελάκης: Απαντά για τη συνεδρίαση της ΚΟ στις Σπέτσες – «Γνωρίζω ότι πολλά που κάνω είναι ασυνήθιστα στην ελληνική πολιτική»

«Χαράσσω τον δρόμο μου χωρίς κανένα φόβο και με πολύ πάθος», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Κασσελάκης 2

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μέσω της γραμματέως τη Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη, συγκάλεσε την τριήμερη συνεδρίαση της (19 – 21/01) στις Σπέτσες.

Αναλυτικά η πρόσκληση

«Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι καλή χρονιά. Ο Ιανουάριος είναι ένας πυκνός μήνας ενόψει και ενόψει και της προετοιμασίας του Συνεδρίου μας. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης μου ανάθεσε ως Γραμματέα της ΚΟ να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.

Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιοποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Τέλος προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων. Η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά εκτός από τον τομέα οικονομικών που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Λεπτομέρειες για το ταξίδι θα σταλούν σύντομα».

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη για τις Σπέτσες

Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε το νησί των Σπετσών για τη συνεδρίαση προκάλεσε σίγουρα εντύπωση καθώς είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, όπου μέχρι πρότινος επιλεγόταν εκτός απροόπτου ένα μέρος στην πρωτεύουσα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης λοιπόν, με ανάρτησή του στα social media δίνει τη δική του απάντηση τονίζοντας ότι «Γνωρίζω ότι πολλά από αυτά που κάνω είναι ασυνήθιστα στην ελληνική πολιτική σκηνή».

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ