Κασσελάκης: Αυτή την επιστολή έπρεπε να στείλει ο Μητσοτάκης στην Ευρώπη για την ακρίβεια – «Dear Ursula…» (video)

Για το τι έπρεπε να λέει η περιβόητη επιστολή του Μητσοτάκη στην Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν αναφέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

6212603

Στην κάμερα του Attica Tv μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεταξύ πολλών άλλων να αναφέρεται και στην περίφημη επιστολή που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, λέγοντας πως αυτή θα έπρεπε να είναι διαφορετική.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε ότι η επιστολή θα έπρεπε να αναφέρεται στην ακρίβεια που υπάρχει, δίνοντας το παράδειγμα της φέτας. Μάλιστα την είπε και στα Αγγλικά αλλά και στα Ελληνικά, τονίζοντας ότι υπάρχει ολιγοπώλιο.

Αναλυτικότερα ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Όταν άκουσα για την περιβόητη επιστολή, ξέρετε ποια ήταν η πρώτη σκέψη μου; «Αγαπητή Ούρσουλα, Παρακαλώ να μας εξηγήσεις γιατί η φέτα που παράγεται στην Ελλάδα είναι 34% πιο ακριβή στην Ελλάδα από ότι στο Βέλγιο. Ευχαριστώ, Κυριάκος».

Μα είμαστε στα καλά μας; Σου λένε οι αγρότες «δεν μπορώ, δε βγαίνει», σου λένε οι καταναλωτές «δε βγαίνει», από το χωράφι στο ράφι πού πάει τόσο χρήμα; Σε ολιγοπώλια μεσαζόντων πάει, πάει σε ολιγοπώλια σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα. Δεν λειτουργεί σωστά η ελεύθερη αγορά στην Ελλάδα.»

Ειδήσεις σήμερα:

Ένταση στην ΕΡΤ ανάμεσα σε Αρβανίτη και Παπαχλιμίντζο: «Ο εθνικός αρχισυντάκτης δεν αφήνει να διαβάσετε αυτό που σας έδωσα» (video)

Γιατί το 2 είναι ο «μαγικός» αριθμός των Ευρωεκλογών – Το σενάριο που θα φέρει πολιτικό restart

Φονικό στο Κιλκίς: «Ο κτηνοτρόφος ήθελε να ασελγήσει σε παιδιά και πήγαμε να του ζητήσουμε τον λόγο»

O Μπομπ Κατσιώνης μετέτρεψε σε Heavy Metal το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι – «Αν είχαμε πάει με αυτή την version θα είχαμε κερδίσει» (video)

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…