Κασίγιας: Αποκάλυψε την σεξουαλική του ταυτότητα (;) – Κατέβασε άμεσα το tweet του

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Ισπανίας, έκανε την αποκάλυψη μέσω twitter. Η ανάρτηση διαγράφηκε πριν από λίγη ώρα.

kasigias

Ο Ίκερ Κασίγιας προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη με ανάρτηση του στο Twitter, καθώς ανακοίνωσε πως είναι ομοφυλόφιλος .

Ο βετεράνος Ισπανός κίπερ, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα με αφορμή τις φήμες που τον θέλουν να έχει σχέση με τον πρώην σύζυγο της Σακίρα, Ζεράρ Πικέ, έγραψε: «Ελπίζω να με σεβαστείτε, είμαι γκέι».

iker tweet

Η εν λόγω ανάρτηση έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα, με πολλούς να αναρωτιούνται αν ισχύει πράγματι η δήλωσή του ή αν πρόκειται περί αστείο, ή ακόμα αν κάποιος χάκερ απέκτησε πρόσβαση στο προφίλ του θρυλικού πρώην τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μέχρι στιγμής ο Ίκερ Κασίγιας δεν έχει ξεκαθαρίσει αν έκανε πραγματικά coming out ή απλά τρολάρει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κασίγιας ήταν παντρεμένος με την γνωστή δημοσιογράφο, Σάρα Καρμπονέρο, με την οποία χώρισε τον περασμένο Μάρτιο μετά από αρκετά χρόνια έγγαμου βίου.

Αντιδράσεις και διαγραφή

Εντύπωση προκαλεί η αντίδραση του πρώην ποδοσφαιριστή, που λίγες ώρες μετά, το απόγευμα της Κυριακής διέγραψε το εν λόγω tweet.

Μετά από λίγο με νέα του ανάρτηση ο Ίκερ Κασίγιας ζήτησε συγγνώμη από τους ακολούθους του, αλλά και από τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

«Χακαρισμένος λογαριασμός. Ευτυχώς όλα εντάξει. Συγγνώμη σε όλους τους followers μου. Και φυσικά, περισσότερα συγγνώμη από την LGTB κοινότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ίκερ Κασίγιας.

resize

Ανάμεσα σε αυτούς που απάντησαν στην ανάρτηση ήταν ο Κάρλες Πουγιόλ. «Είναι ώρα να πούμε την ιστορίας μας Ίκερ», έγραψε ο επί χρόνια συμπαίκτης του Κασίγιας στην εθνική Ισπανίας. «Ήταν ώρα φίλε», σχολίασε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Μαρκ Μπάρτρα.

Με δεδομένο ότι παρόμοια ανάρτηση δεν είχε γίνει στον λογαριασμό του Κασίγιας στο Instagram, τα ισπανικά ΜΜΕ διατύπωσαν ερωτήματα για το εάν ο 41χρονος έκανε coming out ή εάν κάτι άλλο κρυβόταν πίσω από την ανάρτηση.

Μία από τις εκδοχές που παρουσίασε η Marca ήταν πως μπορεί να επρόκειτο για κάποια καμπάνια- διαφημιστική ή για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας- στην οποία συμμετέχει ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…