Newsroom

Newsroom

Κασιδιάρης:Kοιτάξτε να συντρίψετε την εγκληματικότητα και να αφήσετε τα δήθεν τάγματα εφόδου

Ένταση προκλήθηκε στην Βουλής μεταξύ του υπουργού Δημόσιας Τάξης και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση…

Ένταση προκλήθηκε στην Βουλής μεταξύ του υπουργού Δημόσιας Τάξης και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτηση του βουλευτή με αφορμή όσα εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια πρόσφατης διαμαρτυρίας Πακιστανών.
Ο κ. Κασιδιάρης δήλωσε αντίθετος στο δικαίωμα δημόσιας συνάθροισης για τους αλλοδαπούς, υποστηρίζοντας ότι «το Σύνταγμα προβλέπει το δικαίωμα συνάθροισης Ελλήνων και όχι αλλοδαπών».
«Προ ολίγων ημερών, γίναμε όλοι μάρτυρες ενός θλιβερού φαινομένου, να συγκεντρώνονται Πακιστανοί, ως επί το πλείστον λαθρομετανάστες, που μεταχειρίστηκαν προκλητικές και απειλητικές εκφράσεις κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων πολιτών. Ο Τζαβέντ Ασλάν, που φέρεται ως πρόεδρός τους, είπε πως “αν θέλουν πόλεμο θα έχουμε πόλεμο”. Γιατί δεν συνελήφθη ο εν λόγω κύριος;» διερωτήθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
Εντωμεταξύ αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης λέγοντας πως «θα πρέπει να αλλάξει τον τίτλο του σε ΠΑΣΟΚ – Πακιστανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα – εφόσον οι Πακιστανοί το έχουν αναγνωρίσει ως δικό τους».
«Η Ελλάδα έχει υπογράψει την διεθνή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, η οποία ενέχει συνταγματική ισχύ και επιτρέπει στους αλλοδαπούς να συνέρχονται. Το άρθρο 11 του Συντάγματος στο οποίο αναφερθήκατε επίσης, προβλέπει το δικαίωμα συναθροίσεων “ήσυχα και χωρίς όπλα” και λέω προς πάσα κατεύθυνση, ότι τάγματα εφόδου καπηλευόμενα τα εθνικά σύμβολα, δεν πρόκειται να γίνονται ανεκτά. Οτιδήποτε τέτοιο θα συντριβεί», ανέφερε στην απάντησή του ο υπουργός Ν. Δένδιας.
«Υπεράνω όλων των συνθηκών και συμβάσεων είναι το Σύνταγμα των Ελλήνων» ανταπάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. «Από κει και πέρα», παρατήρησε, «, που βρίσκονται μόνον στην φαντασία σας».


Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Screenshot 2024 05 04 184604

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή…

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

androulakis

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα…

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…