Καρύδης: "Αυτό της Δευτέρας ήταν απ’ τ’ Άγραφα"

Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, μίλησε στον Realfm 97,8 για όσα έγιναν στην εκδήλωση της Δευτέρας, για την…

dimitris karydis1

Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, μίλησε στον Realfm 97,8 για όσα έγιναν στην εκδήλωση της Δευτέρας, για την κόντρα Βενιζέλου-Παπανδρέου, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν απειλείται η κυβέρνηση εξαιτίας όσων γίνονται στο ΠΑΣΟΚ.

«Αυτό της Δευτέρας ήταν απ’ τ’ Άγραφα», σχολίασε αρχικά ο κ. Καρύδης για τα όσα έγιναν τη Δευτέρα στην εκδήλωση του Γιώργου Παπανδρέου για το ΠΑΣΟΚ και συνέχισε: «Έπρεπε να υπάρξει ισχυρή αντίδραση στον πολιτικό κανιβαλισμό των κλακαδόρων. Δεν μπορεί να έχουν σχέση αυτοί με τη δημοκρατία και την δημοκρατική παράταξη. Αυτή η εικόνα ήταν μια εικόνα που τραυμάτισε τις ψυχές όλων των ανθρώπων που πιστεύουν στην δημοκρατία».

«Μόνο μέσα από την ενότητα του χώρου μπορεί να γίνει κάτι. Δεν μπορεί ο χώρος να βρει μια καλύτερη τύχη και να προσφέρει το ΠΑΣΟΚ στον Ελληνικό λαό έτσι όπως πρέπει να γίνει αυτό, αν πηγαίνουμε σε μάχες χαρακωμάτων και σε εσωστρέφεια. Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από ανθρώπους που μας λένε ότι πρέπει να πάμε ενωμένοι», πρόσθεσε.

«Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι πρέπει να μιλούμε πάντα με αλήθειες. Πρέπει με ενότητα να πάμε στην εξέλιξη που πρέπει να έχει η παράταξή μας. Το σύνθημα που πρέπει να ακούγεται είναι –το ΠΑΣΟΚ γερά και ενωτικά-. Αυτό πρέπει να ακούγεται», σχολίασε ακόμα.

«Δεν υπάρχει κόντρα Βενιζέλου-Παπανδρέου. Η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εξελέγη από τη βάση του ΠΑΣΟΚ. Έγινε συνέδριο. Όλοι πρέπει να μιλήσουμε καθαρά. Θα πρέπει να αποκατασταθεί αυτή η βλάβη. Δεν υπάρχουν σκέψεις διαγραφής του κ. Παπανδρέου. Ο κ. Βενιζέλος έχει δείξει ότι δεν συμφωνεί με τέτοιες λογικές. Το ΠΑΣΟΚ θα έχει μέλλον αν μπορέσει να ανασυγκροτηθεί», τόνισε ο κ. Καρύδης.

«Ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο προσπαθούσε να ανεβάσει το σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό, το ανέβασε κατά λάθος στην σελίδα του ΠΑΣΟΚ. Το καταλάβαμε γρήγορα και το καταδικάσαμε. Δεν πρόκειται να πάμε σε μάχες εσωστρέφειας. Διαφορές και διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν αρκεί να πηγαίνουν την παράταξη μπροστά», είπε ο κ. Καρύδης για το επίμαχο σχόλιο στο facebook.

«Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ είναι συντεταγμένη, έχει μέτρο ευθύνης για τα πράγματα. Το έχει αποδείξει. Είναι η μόνη κοινοβουλευτική ομάδα που μάτωσε για την πορεία των πραγμάτων. Αυτή τη μάχη δίνουμε και θα δίνουμε», είπε, σε σχετική ερώτηση για την κυβερνητική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία.

Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

InCollage 20240419 160043944

Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

«Mε την όψιμη μεταγραφή με τις άλλοτε βαρύνουσες πολιτικές δηλώσεις για το πώς τρώει φαλλούς…

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

image 1 1

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

Σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν έχει αναφερθεί καμία ζημιά σε κτίρια του νησιού, ενώ, όπως…

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Καταγραφή 26

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Μια αρκετά φορτισμένη στιγμή για τον πρωταγωνιστή της πρόκρισης του Ολυμπιακού