Newsroom

Newsroom

«Καρνάβαλος» ο Γεωργιάδης – Δεν το λέμε εμείς, αλλά η Καθημερινή

«Αν πάντως οι εκλογές γίνουν την άνοιξη και αποφασιστεί ενδιαμέσως κανένα “καλάθι του Καρνάβου”, δεν θα χρειαστεί νέα καμπάνια. Τρέχει ήδη»

5757387

Ως Καρνάβαλος παρουσιάζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά η Καθημερινή.

Με τον πλήρως απαξιωτικό τίτλο «Κε τε λα πόνγκο, κε τε λα πόνγκο» που παραπέμπει στους καρναβαλιστές, το μεγάλο αστικό προπύργιο της ενημέρωσης απαξιώνει πλήρως τον Υπουργό Ανάπτυξης.

Το φωτογραφικό κείμενο των λίγων λέξεων δεν αφήνει υπονοούμενα. Βάλει ξεκάθαρα εναντίον του Άδωνη Γεωργιάδη και του καλαθιού του νοικοκυριού.

Ο συντάκτης της στήλης «Στέντωρ» βάλει ανοιχτά κατά του μοναδικού μέτρου ανάσχεσης που έχει προτείνει η κυβέρνηση για την ανάσχεση της πρωτοφανούς ακρίβειας.

Μάλιστα το κείμενο κλείνει με έναν άκρως απαξιωτικό τρόπο: «Αν πάντως οι εκλογές γίνουν την άνοιξη και αποφασιστεί ενδιαμέσως κανένα “καλάθι του Καρνάβου”, δεν θα χρειαστεί νέα καμπάνια. Τρέχει ήδη».

Αναλυτικά το σχόλιο της «Καθημερινής»

«Κε τε λα πόνγκο, κε τε λα πόνγκο

Αν ήταν άλλος, θα λέγαμε ότι φταίει η προεκλογική φούρια. Για τον αεικίνητο, όμως, υπουργό της Αναπτύξεως, που τρέχει με πυρηνική σύντηξη, προτού η σύντηξη ανακαλυφθεί, το επικοινωνιακό ντελίριο για το “καλάθι του νοικοκυριού” και, τώρα, για το “καλάθι του Αη Βασίλη” είναι business as usual. Τουλάχιστον, οι πόζες με τα λαμπιόνια και αγιοβασιλάκια-που μοιράζει επισήμως το ίδιο το υπουργείο- είναι ασυγκρίτως πιο χαριτωμένες από τους μπακαλογατίσιους ακισμούς μπροστά στα ψυγεία με τα κοτόπουλα και τα ράφια με τα κομκασέ. Αν πάντως οι εκλογές γίνουν την άνοιξη και αποφασιστεί ενδιαμέσως κανένα “καλάθι του Καρνάβου”, δεν θα χρειαστεί νέα»

kathimerini adonis

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…