Karma is a bitch

Μπορούμε να μιλάμε ώρες για το τι έχει πει ή έχει γράψει κατά καιρούς ο Γρηγόρης Ψαριανός κατά του δημοσίου και όσων εργάζονται σε αυτό.

4832527

Δεν θα σας κουράσω πολύ, θα αρκεστώ σε αυτό: «Κατάστημα ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: Και πολύ μεγαλύτερη αμοιβή Και απόλυτη ασφάλεια σταθερής εργασίας, πελάτες μου!», έγραφε στο twitter τον Μάιο του 2007, λίγους μόλις μήνες πριν εκλεγεί βουλευτής Β’ Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου. 

Η ζωή όμως τα έφερε έτσι που ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο πολιτικός γυρολόγος που εκλέχθηκε βουλευτής με τρία διαφορετικά κόμματα (μετά τον ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησαν η ΔΗΜΑΡ και το Ποτάμι) δεν κατάφερε στις τελευταίες εθνικές κάλπες να πείσει το πελατολόγιο της ΝΔ για τα γνήσια δεξιά αισθήματά του. Βλέπετε στην εποχή της πληροφορίας, του youTube, του twitter και του facebook που τα βίντεο και τα γραπτά μένουν – εκτός κι αν μπεις ένα πρωί στο προφίλ σου και αρχίσεις να διαγράφεις αναρτήσεις και βίντεο, με τον κίνδυνο πάντα να σε ξεμπροστιάσουν οι ακόλουθοί σου– ατάκες του στιλ «τι δουλειά έχω στη ΝΔ, μην τρελαθούμε τώρα!» δεν ξεχάστηκαν κι έτσι ο Γρηγόρης έμεινε με το ψηφοδέλτιο στο χέρι.

Κάτι έπρεπε να γίνει λοιπόν. Κάτι έπρεπε να βρεθεί για τον όψιμο φιλελεύθερο και γνήσιο αντικρατιστή, όπως δηλώνει ο ίδιος, που λατρεύει την ιδιωτική πρωτοβουλία αλλά στο τέλος καταλήγει και αυτός να τρώει ψωμάκι στο δημόσιο, όπως τόσοι και τόσοι όμοιοί του που με αυταπάρνηση και πόνο ψυχής γυρνούν την πλάτη στην ελεύθερη οικονομία για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο επιτελικό κράτος… Και μη πει κανείς ότι φωνάζουμε χωρίς λόγο επειδή η τοποθέτηση του Γρ. Ψαριανού ως μετακλητού στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως Παναγιώτη Πικραμμένου δεν συνιστά μόνιμη απασχόληση γιατί θα γελάσει… ο κάθε πικραμένος.

Ελπίζουμε τουλάχιστον ο Γρηγόρης να τα βγάλει τα λεφτά του. Εμείς δεν έχουμε παρά να τηλεφωνήσουμε μια μέρα στο ιδιαίτερο γραφείο του κ. Πικραμμένου με την ελπίδα να ακούσουμε μια φωνή στην άλλη της γραμμής να απαντάει: «Ιδιαίτερο γραφείο Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως κ. Παναγιώτη Πικραμμένου, καλημέρα σας, είμαι ο Γρηγόρης, πώς μπορώ να βοηθήσω;»

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…